• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Hajde da mi stignu još ova dva koja su u putu (jedan sam poručio preko Japan Post po prvi put, tako da ne znam kada će stići), pa ću onda da okačim sliku cele kolekcije. 🙂

(jedan sam poručio preko Japan Post po prvi put, tako da ne znam kada će stići)
Naruchivao sam skoro preko Japan Post (kartice one) i mogu samo da kazhem da su veoma brzi i da ih ne zanima da li je vikend :D Za manje od 2 nedelje je stiglo od Japana do SWE. Tachnije, manje od dve nedelje je proshlo od kako je ebay prodavac poslao paket, a ja ga podigao u poshti.

Ako naleti neko na Simpsons Limited Edition PSP neka viče. :LOL:

unfb2ecv01l51.jpg

Bilo ih je kod nas po oglasima ranije, u današnje vreme teško...

77463642-0DFF-4681-82EB-6F0606733B3E.jpeg

Postoji interesantna stvar u vezi sa ovim 007 Blood Stone primerkom. PS3 diskovi su novi, poručeni iz domaće prodavnice, ali on je izgleda ponovo zapakovan.

PS3 natpis na foliji je izvrnut naopačke, a sa zadnje strane kada se zagleda vidi se selotejp, koji izgleda drži tu trakicu iznutra. A onda je zapakovano u foliju. 🤣 Tu preko lokacije selotejpa je bila zalepljena još jedna deklaracija uvoznika.
AD6A08DC-1386-445B-8591-0F4A06589DA0.jpeg

1581B9D4-5FD9-4352-9AFA-4DFDB5379B36.jpeg

Šta vi mislite? Ovo prvi put vidim. Ako je još neko kupio igru ovih dana, neka pogleda svoj primerak, pa neka javi. :)

Last edited:
Postoji interesantna stvar u vezi sa ovim 007 Blood Stone primerkom. PS3 diskovi su novi, poručeni iz domaće prodavnice, ali on je izgleda ponovo zapakovan.
Games? Jedina igra za PS3 koju sam odavno kupio kod njih je bila Condamned 2 (US ver.) i bila je u nekom custom celefanu, bez PS3 trakice za otvaranje. Verovatno pored novih valjaju i očuvane korišćene igre kao nekorišćene.

Games? Jedina igra za PS3 koju sam odavno kupio kod njih je bila Condamned 2 (US ver.) i bila je u nekom custom celefanu, bez PS3 trakice za otvaranje. Verovatno pored novih valjaju i očuvane korišćene igre kao nekorišćene.
CL, bile su na akciji. Ali nigde nije bilo navedeno kao Outlet i sl.

Valja li ovo i za matorce?
Jep, odlicna je igra. Kao i sve Kirby igre nije teska ali je jako zabavna i ima sarma. Ja sam uzivao igrajuci sa bratanicom za razliku od prosle igre koja je barem meni jako losa.

Back
Top Bottom