• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Srećan 18-ti rođendan, Koderu 🥂
14608107_1180665285312703_1558693314_n.jpg

Kako odzumirati youtube? Koja je komanda na tastaturi, drzao malog u krilu i poceo da lupa po tast.i uspeo ovo uraditi a ja sad pojma nemam da vratim o_O

ctrl + - .. ala ga je uspeo stisnuti svaka mu cast :D

Znam da sam smarao pre neki dan na discordu ali moram i ovde da pitam:
Treba da zatvorim tekuci racun u Mobi Banci i da otvorim u nekoj drugoj. Zanima me sledece:
1) Koju banku odabrati? Treba mi najosnovnije da mi leze plata i da je odrzavanje sto manje ali...
2) Da se dobija Mastercard kao u Mobiju ili slicna kartica sa kojom bih mogao da kupujem online preko Steam-a ili slicnih sranja.
3) Da ima svoj 24/7 zatvoren bankomat kako ne bih bacao ljude u invalidska kolica.
4) Kako ste?

Da, ja recimo nisam znao da će poslati i fizičke kartice. Trebale mi samo virtuelne. A ono nakon 5-6 dana stižu fizičke kartice na adresu.

Da, ja recimo nisam znao da će poslati i fizičke kartice. Trebale mi samo virtuelne. A ono nakon 5-6 dana stižu fizičke kartice na adresu.
Hm... Ja sam otvorio iRačun maltene čim se pojavio i evo sada sam proverio - nisam dobio nikakve fizičke kartice 🤔 Možda su to kasnije ubacili?
Uzeo sam taj račun (uz Mobi koji imam) jer mi je bio potreban Raiffeisen račun jer samo kod njih u Srbiji radi Garmin Pay.

Otvorio sam u Raifu ali peshke posto su mi i oni na 300m od zgrade a nisam znao.
Seo sa tetom,ona instalirala aplikaciju i poslala 2 dinara.
Njena reakcija dok joj na pitanje o zanimanju odgovaram sa "nezaposlen ali bez brige..." je neprocenjiva, kao i situacija u cekaonici gde je neka baba baronisala.
9/10 iskustvo
Jebeno obozavam Srbiju

Back
Top Bottom