• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Otp, eto mislim da je ovo prva banka čijom uslugom sam potpuno zadovoljan.
Sa OTP samo problemi. Dok je tu bila moja lična bankarka, složio bih se sa tobom.
Ali od kako je ona otišla, a uradili su neku rekonstrukciju, toliki nivo neprofesionalizma i neodgovornosti se retko kad sreće.

Brata su mi 2 meseca mandali sa otvaranjem poslovnih računa, pa mu odrade polovično, pa pogreše ali ne mogu odmah da isprave nego da zove/dođe sutra/prekosutra/naredne nedelje... odlagao je zbog toga slanje faktura, a porez se gomila... i na kraju je otišao u Raiffeisen, otvorio poslovni multivalutni račun za 45min. Posle se 3 meseca patio da zatvori račune u OTP (zatvorio, pa mu ponovo poslali da plaća održavanje, pa opet morao da ide da zatvara...).

Za mene je trebalo 3 meseca da stignu platne kartice i za šta god je trebalo da idem u banku - pravo mučenje.

Treba da odem da zatvorim sve račune kod njih, da prebacim u Raiffeisen. Nikako ne mogu da preporučim OTP.

Kod mene baš obrnuto iskustvo. Tamo sam ušao jednom pre godinu dana kad sam otvarao račun i ako mi nešto zatreba rešimo začas preko aplikacije ili telefonom.

To je sve od poslovnice do poslovnice. Secam se kad je mama imala racun u rajfajzenu samo problemi... Svi nadrkani i neprofesionalni, a u Intesi sve super. Bar je tako ovde u Rumi. Isto kao i za kurire ovaj iz AKS-a sto vozi ovde imam samo reci hvale za lika... Dok od dosta vas cujem da vam je AKS na crnoj listi :D

Сад сте ме бацили у дилему да ли да и ја пређем у РајХфајзен. Пошто сам од кад имам рачун у Комерцијалној/НЛБ, и од 150 динара колико је било одржавање рачуна, сад ми је 410. А од пре годину дана имам и Рајфајзен банку у крају што ми је битно због банкомата, пошто генерално све завршавам преко њега и е-банкинг апликације, у банку идем само кад ми картица истекне по нову. А ако у Рајфајзену све то може онлајн и све шаљу на кућну адресу, плус се не плаћа одржавање, то су озбиљни аргументи да пређем код њих.

Jedino sto naplacuju je da udjes u banku fazon, da ne bi ulazio :D

Sent from my Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

To je sve od poslovnice do poslovnice. Secam se kad je mama imala racun u rajfajzenu samo problemi... Svi nadrkani i neprofesionalni, a u Intesi sve super. Bar je tako ovde u Rumi. Isto kao i za kurire ovaj iz AKS-a sto vozi ovde imam samo reci hvale za lika... Dok od dosta vas cujem da vam je AKS na crnoj listi :D
Isto, nikad vise rajf. Ispali su cigani najgori sa opcijama, a i kad sam zatvarao.
Intesa mi je odlicna za sad i najrasprostanjenija sa opcijama i dilovima sa radnjama.

Isto, nikad vise rajf. Ispali su cigani najgori sa opcijama, a i kad sam zatvarao.
Intesa mi je odlicna za sad i najrasprostanjenija sa opcijama i dilovima sa radnjama.
Ja bio u intezi i pre 3 god kada sam otvarao firmu predjem u rajfajzen jbg meni ok ni ne gledam ih odem na bankomat :)
Inace dok sam se dopisivao sa spajdijem njemu sam prodao wii ali nije to sada ni bitno ,hteo sam da ubijem, komarca i opiuzdim rukom po zidu i rasecem prst.
Posle shvatim da je sa druge strane nekada bio civiluk i ostao ekser,tako da sada moram i da krecim i da zavijem prst dual boot problems :(

Kakvi su slepci ovi KP "Mađari" čudo jedno. Zinulo im pedu za lovu samo tako. Ne važi izgleda više ona matematika: iPon cena x 0.9 = krajnja cena. A ne, sad je iPon cena + 10, 20 ili više € (u zavisnosti od cene proizvoda). Pitao lika 10.11. za kućište Asus A21 (koje je u tom mementu na iPon-u bilo oko 68€) i kaže cena je 71€. Zahvalim mu se na odgovoru i čekam da prodam ovo koje trenutno imam. Danas prodadoh kućište i kontaktiram tog KP švercera i kaže cena je 99€ (a na iPon-u je trenutno 65€), jer kaže "transport mnogo košta za gabaritne stvari" (slika kao dokaz na uvid ;)). Ma sajsi cqura šabane, pre dve nedelje nije bilo tih ekstra transportnih troškova, nego poskupela droga. Set od tri Arctic P12 PWM PST A-RGB venta na iPon-u 40€, a on traži 49, navedeni hub 11€, traži 17. Znači ukupno 50 evrića više nego što košta na iPon-u. Ma keve ti, još mi kao daje neki popust, ma nabi ga sebi u pedu. A gde se dede povrat AFA-e? Hoće i da se ugradi u cenu i plus još povrat PDV-a. Neće da može buraz, pa nije dosta što nas ovi domaći prodavci satiru sa cenama još ste našli i vi šverceri da na 'ebete. Pa da ne bude mnogo? U svakom slućaju, kontaktirao sam još par KP kolega švercera, jedan traži za navedeno kućište 88€ (izgleda da još nije počeo da konzumira teške droge) pa ću verovatno od njega da poručim sutra.

Attachments

• Screenshot 2023-11-24 011330.png
    Screenshot 2023-11-24 011330.png
    72.6 KB · Views: 21
  • Screenshot 2023-11-24 004133.png
    Screenshot 2023-11-24 004133.png
    68 KB · Views: 20
Ma batali bre te madjarske kartele, ja pre neki dan pitao par njih za Noctua fan od 120mm , bukvalno ista ili skoro ista cena kao kod nas u Viphousu. Jako su se okurcili, pa eno npr sent Istvan uzmimo ga npr za Sony 5, lik ladno uzima po konzoli 80-90e zarade,malo li je..evo cena petice u nasim prodavnicama kao kod njega..da za istu cenu biram izmedju madj.garancije i tih muljatora i nase prodavnice, zna se pre kod koga bih uzeo. Njima je bukvalno cela Afa zarada (20-27% sve zavisi) i jos na afu ajde jos uzeti 20% jer im se moze

Ja kad pitam nekog od švercera za nešto ili kaže da nema kod dobavljača ili kaže osetno veću cenu nego što piše u oglasu. Ili ni ne odgovori...

Najgori su mi oni što stave cena kontakt i onda kad ih pitam "ostavi mi seen-a".
FHDrbSMXoA4A-fg.jpg

Posaljem dve poruke uglavnom, uglavnom izignorisane ofc i prijavim oglase. Nemoguce je postalo naci bilo sta.

Sent from my Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Nova anegdota sa Mobi bankom ovaj put.
Ne daju mi da zatvorim racun jer je ostalo 600 dinara na njemu,a ne mogu da prebacim pare preko aplikacije jer mi salje notifikacioni sms na stari broj telefona(sluzbeni) koji sam morao da vratim u bivsu firmu.
Kesh je majka, smrt digitalnom bankarstvu.

Tako sto mi je bilo dozvoljeno da ga koristim u privatne svrhe kao i ostali iz uprave. Nego sam se debil ispalio pa nisam poslusao smrada od bivseg shefa da prebacim isti broj telefona na privatni racun nego uzeo novi broj na dopunu.

Back
Top Bottom