RIF i ostali third party "browseri reddita" se najverovatnije gase početkom jula Prvo rarbg sad i rif
Problem je u povećanju cena za korišćenje API-ja, zbog te cene nije realno održavati, uglavnom besplatne, aplikacije sa reklamama, poput RIF-a.
Ja inače koristim RIF, pa 10tak god, više ne znam ni ja od kad, izuzetno mi je pregledan jasan brz, sve mi je gde želim. Još ona crna tema, milina za pred spavanje.
^ Slično saopštenje je izdao i dev Apollo aplikacije juče. Traže mu par miliona evra godišnje. Ja koristim stock Reddit aplikaciju, jer mi leži. Ali mi se ne sviđa to što je Reddit ispratio Twitterov potez. Glupost neviđena.
Ja koristim Boost, neuporedivo bolje nego zvanična aplikacija.
Mada nije ovo loše, iskreno. Taman ću da batalim gubljenje vremena na reddiitu Koristiću njihovu ubogu aplikaciju čisto da obiđem par subova koje redovno posećujem.
Ovog lika bas tesko navuci na bilo sta... brat me navuko na igre, pa me navuko na drogu, drustvo me navuklo na alkohol i pljugu... dal ima nesto na sta lik nije navucen jos uvek... da ga navucemo...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.