• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

bojim se samo da ovo nece biti moguce zaustaviti tj da ce nece desiti jos negde...
Citiracu samoga sebe.
Na zalost ovo ce jako uzeti maha i dati vetar u ledja mnogim poremecenim umovima,bojim se da ce nam tek sada biti njveci problem anarhija koja je usla u sistrematski deo zivota zbog ovih dogadjaja.
Evo kod mene u okolini n.beceja je neko izboden pre 3 sata u stomak i odnesen je u bolnicu urgenrtni u Zrenjaninu,sta reci ddalje a samo je 2 dana od prvonastalog masakra u nasoj drzavnoj skoli :(

Pošto nema 'Drugog amandmana' upustiti se u oduzimanje svih vrsta naoružanja od civilnog stanovništva bez obzira na dozvole i uspostaviti stroge novčane kazne za prekršaje.

...protiv sile mora jos vecom silom, zakoni moraju biti rigorozni i sto je najbitnije da se sprovode, za masovna ubistva smrtna kazna odmah, u slucaju deteta smrtna kazna njemu, roditelji u zatvor dozivotna jer su odgovorni za njega...mora se napraviti primer za druge potencijalne, ako i pomisle da se predomisle.

...protiv sile mora jos vecom silom, zakoni moraju biti rigorozni i sto je najbitnije da se sprovode, za masovna ubistva smrtna kazna odmah, u slucaju deteta smrtna kazna njemu, roditelji u zatvor dozivotna jer su odgovorni za njega...mora se napraviti primer za druge potencijalne, ako i pomisle da se predomisle.
Smrtna kazna je pa ja bih rekao iz raja izasla ma koliko zvucalo bolesno... Zali boze para utrosenih na smestaj,ishranu ovih umobolnika.. po kratkom postupku bi resavao to, i bez sudjenja. Pa da se vidi i da primer drugima.

Da napomenem novim clanovima (a i starim koji ne znaju), ako zelite da vam ispod korisnickog imena stoji nesto custom, a ne "well-known member" ili slichno, pishite mi na private. Imajte na umu samo da ne menjate to chesto. Jednom godishnje, kao i korisnichko ime, je okej.

A iza nje nekadađšnji gigant IMR...

Ove stare stanice su zauzimale manje prostora a pokrivale više ali nema mesta za reklame. Doduše kada baš mnogo duva ove nove umeju da budu bolje.

Generalno je loš dizajn novih stanica. Pre svega jako su glupo napravili nadstrešnice koje niti su dovoljno dugačke ili uvijene da šitete od kiše i snega. Imali su toliko primera da pokupe iz ostalih gradova iz EU kako ih prave gde možeš lepo da staneš da te ne tuku vremenske neprilike, ali uvek idu sa izborom da otaljavaju.

Generalno je loš dizajn novih stanica. Pre svega jako su glupo napravili nadstrešnice koje niti su dovoljno dugačke ili uvijene da šitete od kiše i snega. Imali su toliko primera da pokupe iz ostalih gradova iz EU kako ih prave gde možeš lepo da staneš da te ne tuku vremenske neprilike, ali uvek idu sa izborom da otaljavaju.
Što više reklamnog prostora za što manje pare a da makar nominalno ispunjavaju svoju namenu. Samo me čudi što nema reklama na zadnjem staklu. Sećam se da ih je bilo ranije ali odavno ih nisam video.

Proshla je operacija koju sam imao jutros bez problema. U jednom trenutku sam zaurlao od bolova, pa sam dobio drugu dozu anestezije da me smiri, nakon toga je sve proshlo okej.
Osetjam se dobro, dobio sam neke lekove da pijuckam i kremu da mazhem. Sada ostaje samo da fotografishem svoju novu guzicu i okachim na Recent GET.

Last edited:
Proshla je operacija koju sam imao jutros bez problema. U jednom trenutku sam zaurlao od bolova, pa sam dobio drugu dozu anestezije da me smiri, nakon toga je sve proshlo okej.
Osetjam se dobro, dobio sam neke lekove da pijuckam i kremu da mazhem. Sada ostaje samo da fotografishem svoju novu guzicu i okachim na Recent GET.
Brz oporavak. Može i bez fotografisanja.

Back
Top Bottom