Smor, Dreamfall Chapters od novijih mi je recimo bio vrh vrhova, iako su zagonetke bile na minimum, priča, doživljaj, neverovatno.
Вјероватно сам у мањини са тим ставом али мени тај стил од Торнквиста није никако легао. Прешао сам и The Longest Journey и његов наставак Dreamfall (значи не овај задњи Chapters) и нису ми се допали али даћу серијалу још једну шансу вјероватно.
E kao i mnoge avanture tad, nisam završio. Ali igralo se, čak bi rekao da sam bio blizu kraju tako nešto...
Ако си добар у p'n'c авантурама, Post Mortem није дуга игра.
E pa pre par godina su ortaci u kraju to prelazili i ja onda saznam da je to povezano sa Post Mortem i ujedno ga se i setim jer sam mu zaboravio ime od kako sam ga igrao...
Јесте, прави наставак. Штавише у Still Life поред главне јунакиње из, чини ми се, блиске будућности управљаш и са Гасом из Пост Мортема, игра има двије временске радње, Париз и Праг колико се сјећам. Изашла је игра и за Xbox Classic.
To i Runaway, tim dvema igrama baš dugo nisam znao ime...
Хах, баш ми је тај серијал пао на памет сада када се покренула прича о авантурама! То је радио шпански Pendulo Studios, има заправо три дијела серијал.
После су радили The Next Big Thing, Yesterday, Yesterday: Origins и не знам да ли још нешто.
Zadnje sam prešao Broken Sword verziju na Wii
Broken Sword оригинални ми је једна од најбољих авантура свих времена, одиграо сам га два пута. Ове Director's Cut верзије нисам играо али чине ми се заправо као корак уназад са тим графичким додацима. Мада ћу вјероватно погледати тај додатни сценарио некад.
Други дио право разочарање, књишки примјер на брзину склепаног наставка. Трећи дио жртва 3D помаме тадашње, четврти нисам играо ван почетка али чини се лош, пети сам прешао, графички одличан али није поновио тај авантуристички дух спонтаности из кеца.
igrao sam Indiana Jones - Fate of Atlantis takodje na Wii.
Ово сам почео и далеко догурао али нисам прешао никад. Сигурно ћу опет играти, обожавам те класичне авантуре.
Genijalne su te p&c Indijane, ako se ne varam jedan od nastavaka koji je bio u razvoju su otkazali, šteta.
Ово је врло могуће, знам да су отказали Full Throttle наставак као и наредни Sam & Max, не говорим о онима што су радили Telltale Games, већ о ранијем једном.