- Reaction score
- 4,430
Jutro ce promeniti sve je fantasticna serija
Ni ja obicno ne gledam domaca sranja, ali obzirom da sam snimao dosta domacih sranja kao statista ili glumac, poceo sam da gledam ta domaca sranja i video sam da smo dosta napredovali vremenom, citaj - krenuli bestidno da kopiramo svetske trendove, tako da serije poput Senke nad Balkanom i Besa su po meni prilicno kvalitetne i zanimljive.
Munje i Kengur takođe od "novijih" filmova.Recimo ''Vratice se Rode'' mi je bila ok serija ovo ostalo teski meh sto se nas tice.
U moje vreme je bilo od 1500 do 3000, pre nekih 15, 16 godina.koliko se placa to statiranje?
50 eura za orgije je do jaja cena, ako bude opet, javljajJbt i sad je tako, možda i gore. Ako nemaš repliku ili nešto zahtevnije kao ono moje rešetanje, samo 1000-1500 rsd, ako imaš repliku ili zahtevnije 2000-3000rsd. Lepe žene/devojke koje su duže u nekoj sceni i kad ne pričaju isto dobijaju 2-3000. Kad je neka baš zahtevnija scena, kao npr. scena orgija u nekoj sceni neke naše serije koju je snimala jedna luda drugarica jedne moje drugarice, dali joj 50 evra. Bar tako bilo onih par meseci prošle godne kad sam išao povremeno na te stvari jer sam bio bez posla.
PS. Nisam išao na scene orgija, samo znam osobu koja jeste
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Meni svejedno dokle god su orgije, dobra je cena svakako.Čekaj 50eur ti njima ili oni tebi?
Isto veče me u povratku za kaznu što sam statirao u tom shitu izujedali psi lutalice u stvarnom životu.