Da, samo napredni 1A (Advance) gejmeri to znaju.nije, elementarno je mario, a yoshi je napredno.
Ne, vec ne igram uopste na konzolama, pitaj nekog druga ako imas, ko igra samo na PC-u dal je uopste cuo sa Yoshija i sve ce ti biti jasno.Nisi ti onda hardkor gejmer, jebigica™
Брате, реално није битно на чему се играш, али кад си на овом форуму требало би да си бар чуо за Јошија. Ни ја рецимо нисам никад играо Final Fantasy VII, али знам ко су Cloud Strife и Sephiroth. Вичера тројку сам одиграо тек пре годину дана, али сам знао ко је Гералт од Ривије, иако нисам читао књиге, итд, да не набрајам даље. Притом је Марио баш оно обавезна "лектира" за иоле упућенијег гејмера, а рачунам овде смо углавном такви.Ne, vec ne igram uopste na konzolama, pitaj nekog druga ako imas, ko igra samo na PC-u dal je uopste cuo sa Yoshija i sve ce ti biti jasno.
Kakve veze ima Sega sa Mariom?Sam si se hvalio da si se jos 80ih-90ih igrao na Segi i ostalim konzolama... U vremenu kada su Mario i Yoshi harali svuda, pa i u Srbiji...![]()
Pa jesam cuo, kao sto rekoh cak sam ga i igrao, ali ga uopste nisam povezao sa Mariom, niti sam imao pojma da su ga uvezli odatle, to su meni neki manje bitni likovi koje na pamtim, sad kad bi isli u neke detalje, tek bi se sokirali i frapirali, treba malo da se opustite, suvise ste zanerdovali, oko takve sitnice i glupostiБрате, реално није битно на чему се играш, али кад си на овом форуму требало би да си бар чуо за Јошија. Ни ја рецимо нисам никад играо Final Fantasy VII, али знам ко су Cloud Strife и Sephiroth. Вичера тројку сам одиграо тек пре годину дана, али сам знао ко је Гералт од Ривије, иако нисам читао књиге, итд, да не набрајам даље. Притом је Марио баш оно обавезна "лектира" за иоле упућенијег гејмера, а рачунам овде смо углавном такви.
View attachment 7707
Ипак је ово било претешко питање за просечне Слагаличаре, човек што се јавио је рекао Луиђи.
Али изгледа да се неки гејмер убацио у састављаче питања, јер свако мало се појави неко питање из ове нама драге области.![]()
Ма нисам се занердовао, у принципу баш ме брига. Него очекивао сам да је овде то basic level питање за све, за разлику од Слагалице где нисам ни очекивао да људи тачно одговоре, и вероватно 90% такмичара не би знало.Kakve veze ima Sega sa Mariom?
Mada jesam igrao Maria kao mali, nikad ga nisam presao tho, jer nisam posedovao konzolu, uglavnom ne dovoljno da se "zapamti" Yoshi, cak i da jesam...
Maria sam zapamtio i nekog tamo malo zelenog dinosaursica i to je to, po imenu te sporedne likove bas retko pamtim, pa i u serijalima koji su mi mnogo drazi...
Generalno retko i price u igrama pratim i pamtim, sem ako mi se neka bas svidi, ali to se ne desava bas cesto.
Pa jesam cuo, kao sto rekoh cak sam ga i igrao, ali ga uopste nisam povezao sa Mariom, niti sam imao pojma da su ga uvezli odatle, to su meni neki manje bitni likovi koje na pamtim, sad kad bi isli u neke detalje, tek bi se sokirali i frapirali, treba malo da se opustite, suvise ste zanerdovali, oko takve sitnice i gluposti![]()
Ne, vec ne igram uopste na konzolama, pitaj nekog druga ako imas, ko igra samo na PC-u dal je uopste cuo sa Yoshija i sve ce ti biti jasno.
Okacio na reditu pre neki dan bas na post sa babom i dedom u zelda/link cosplayuPravo vreme da se podsetimo ovog klipa
Sad tju bash da odem i vidimWC u toj kafani ima maglu umesto vrata kao u souls igrama.