• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Jel uzeo neko možda skyshowtime.com/rs ?

Pitao me ćale da l ima prevoda za sve serije/filmove i nikako ne mogu da nađem tu informaciju na ovom sajtu. Pa ako neko ima, kakvo je stanje sa prevodima? Jel 100% ili delimično?

ja sam.

iskreno, ne znam da li je komplet sve sa titlovima, ali sve što sam upalio jeste.

Hvala, uzeću pa će da vidi. Uzeo sam Netflix čini mi se pre neku godinu i ispostavilo se da više od pola stvari koje je hteo da gleda nema prevod :D

Јел то више не постоји опција самосталног брисања постова? Пошто линк који сам хтео да поделим из неког разлога не ради, а не видим нигде опцију delete кад кликнем edit.

Da, već neko vreme ne mogu da se brišu postovi, možeš samo da ih edituješ u roku od sat vremena (ako se ne varam) od trenutka post-ovanja.

Јел то више не постоји опција самосталног брисања постова? Пошто линк који сам хтео да поделим из неког разлога не ради, а не видим нигде опцију delete кад кликнем edit.
Pola sata je rok za edit, brisanje moze samo Mod da odradi, ako zelis da obrises nesto pises modovima.

Za edit imash pola sata, a ako zhelish da neshto obrishemo, samo reportuj post i napishi da obrishemo.

Hvala, uzeću pa će da vidi. Uzeo sam Netflix čini mi se pre neku godinu i ispostavilo se da više od pola stvari koje je hteo da gleda nema prevod :D
Nema prevoda na našem za sve. Ove naslove koje guraju na sajtu i filmove, oni generalno sadrže, ali ima dosta sadržaja koji ima samo strane titlove.
Dosta ljudi sere za HBOMax dizajn interfejsa, ali ovaj je još gori, nadam se da će poboljšati, i ubaciti lepše sekcije i naravno ubaciti 2k ili 4k u nekom momentu.

Back
Top Bottom