• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Malo je glupo fotografisati druge ljude, a ja sam jedan kulturan mladic.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Ok, ok, ako je tako, onda razumem. Chekamo da neki devijant sa SL ode u Dubai.

Pozdrav iz Dubaia.
6da5eb51dfaddebfa0997bfe19aa6b6d.jpg

Si bio na točku?

Si bio na točku?
Nisam. Danas sam visio na cuvenu berasti beach. Sutra idemo u Safari akciju. Ovde je izuzetno skup alkohol. Pivo placamo pd 8 do 12 dolara. Dok sa druge strane taxi je badava i ovde niko ne ide peske. Ogroman je grad (saobracajnice sa 8 traka u jednom smeru [emoji15]) ali je cena goriva skoro kao voda. Vozili se danas 30 min i platili 20 Aed-a, odnosno oko 5 evra [emoji2].

Gde ste smešteni, u marini negde. To je najbolja lokacija po meni.
A što se tiče alkohola, trebalo je da uzmeš na aerodromu, paket piva je bio 20e.

Gde ste smešteni, u marini negde. To je najbolja lokacija po meni.
A što se tiče alkohola, trebalo je da uzmeš na aerodromu, paket piva je bio 20e.
Smesteni smo blizu Media City-a, to je na 15 min pesaka od marine. Danas je bio fenomenalan dan, samo da se nastavi u tom ritmu. [emoji6]

@Maxa nisam gledao a pravo da ti kazem buraz ne interesuje me.[emoji2]

Chodex otišao u Dubai da pregovara oko novih investicija na BW-u. [emoji1] Kad ono tamo...

Lepo si me nasmejao [emoji38][emoji38][emoji38]

Kad god sam u krizi potreban mi je luksuz. Dobre hrane, dobrog pica. To mi pomaze da kroz situaciju prodjem bez demoralisanja [emoji3]

Ј'ал ми се чини или је домаћи часопис GAMER (бивши ScreenFun) прдекн'о? Излази ли и даље, пошто су имали повеће паузе око задњих бројева и сада ништа.

Back
Top Bottom