Chodex
I'm a ghost!
- Reaction score
- 3,187
Malo je glupo fotografisati druge ljude, a ja sam jedan kulturan mladic.Pa dobro, ali ... gde su ta silna dupeta?![]()
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Malo je glupo fotografisati druge ljude, a ja sam jedan kulturan mladic.Pa dobro, ali ... gde su ta silna dupeta?![]()
Malo je glupo fotografisati druge ljude, a ja sam jedan kulturan mladic.
Idu 'de su pareNisam mogao od silnih dupeta. Ovoliku koncentraciju dobrih zenskih na relelativno malom prostoru u zivotu nisam video.
Si bio na točku?Pozdrav iz Dubaia.![]()
Nisam. Danas sam visio na cuvenu berasti beach. Sutra idemo u Safari akciju. Ovde je izuzetno skup alkohol. Pivo placamo pd 8 do 12 dolara. Dok sa druge strane taxi je badava i ovde niko ne ide peske. Ogroman je grad (saobracajnice sa 8 traka u jednom smeru [emoji15]) ali je cena goriva skoro kao voda. Vozili se danas 30 min i platili 20 Aed-a, odnosno oko 5 evra [emoji2].Si bio na točku?
ima li povoljne tehnike?Pozdrav iz Dubaia.
Smesteni smo blizu Media City-a, to je na 15 min pesaka od marine. Danas je bio fenomenalan dan, samo da se nastavi u tom ritmu. [emoji6]Gde ste smešteni, u marini negde. To je najbolja lokacija po meni.
A što se tiče alkohola, trebalo je da uzmeš na aerodromu, paket piva je bio 20e.
Necu izneveritiOk, ok, ako je tako, onda razumem. Chekamo da neki devijant sa SL ode u Dubai.
Lepo si me nasmejao [emoji38][emoji38][emoji38]Chodex otišao u Dubai da pregovara oko novih investicija na BW-u. [emoji1] Kad ono tamo...
šalio sam se, al sam mislio da ćeš lowkey da šacneš mac studio@Maxa nisam gledao a pravo da ti kazem buraz ne interesuje me.![]()
Samo jako.![]()