• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Jedan je real gamer :)
Није било потребе да прецизирам! Накупио сам их се у задње вријеме, брутално. Ускоро ћу постати заробљен у часописима о видео играма. :)

Ako naleti duplikat broj sa ff ix cimni :D

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Шта је на насловници? Можда имам чак дупликат.

Tesko pitanje :D Kontam sa je avgust 2000 broj. Mozda jul/seotembar.

Kad god sam u krizi potreban mi je luksuz. Dobre hrane, dobrog pica. To mi pomaze da kroz situaciju prodjem bez demoralisanja [emoji3]

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Lako je kad je IT sektor jak

Samo bahato [emoji3]
24d0da8a3d4a1900f5d7a278bbf294ee.jpg

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Isprobao sam onaj brzi voz do NS-a.
Uzeo sam regio, a ne soko expres, jer je za njega skoro nemoguce naci kartu, dok za ovaj regio moze cak i u vozu da se kupi karta.
Razlika je sto ovaj putuje sat vremena umesto pola sata i ima preko 11 stanica izmedju.
Nisam uopste osetio voznju, tih sat vremena proleti, tako da mogu samo da zamislim kako je kad putujes pola sata, bez stanica.
Guzve su neverovatne, cekao sam pola sata na blagajni da uzmem kartu, dva reda prepuna.
Razlika je i sto regio nema spratove, dok Soko ima jedan sprat, verujem da je gore kul.
Sedista su tako napravljena da na vecini gledas u rikverc kad ides ka NS-u, a kako treba kad se vracas za BG, prostor izmedju sedista nije bas velik, ali nije ni katastrofa, ok je, malo nagurano, ali sta da radis, tako je barem u tom drugom (prizemnom) razredu.
Masa ljudi udje i 20 minuta ranije u voz, tako da nema biranja gde ces sesti, tolika je bila guzva da su ljudi i stajali u vozu, tako da moze i da se stoji, kod nas moze sve...
Produzili su promociju do kraja maja.
Voznja je zaista udobna i totalno mirna, nista se ne trese i ne cuje, regio ide do 150km/h, a Soko ide do 200 km/h.
Sve usputne stanice prelepo izgledaju, novo i moderno, jedino sto nisam primetio Kartomate na njima, jedino u Prokopu i NS-u, recimo na NBG-u ih nema, sto bi trebali hitno da ubace, mada nema ni neke poente za njima, jer ne prima gotovinu, moze samo kartica, a ko vec ima karticu, uzece preko sajta ili aplikacije.
Novi Sad je veoma cist grad i lep, lepi su parkovi i restorani, kao i Promenada shoping centar.
Velika je guzva u glavnim ulicama, rekao bih cak veca guzva nego u Beogradu.
Bice vrh ovaj voz, samo neka grade i dalje pruge, ka jugu za pocetak, recimo ka Kragujevcu prvo, pa zatim i do Nish-a, da se poveze cela Srbija i uglavnom da ide to juzno dole, ka moru bi bilo najkorisnije, zaista voznja je takva da je ne osetis... lakse mi palo tih sat vremena do NS-a, nego pola sata 89-kom posle nazad...

IMG_20220426_133651.jpg IMG_20220426_133738.jpg IMG_20220426_134229.jpg IMG_20220426_135811.jpg IMG_20220426_135818.jpg IMG_20220426_140011.jpg IMG_20220426_140130-PANO.jpg IMG_20220426_140527.jpg

Isprobao sam onaj brzi voz do NS-a.
Uzeo sam regio, a ne soko expres, jer je za njega skoro nemoguce naci kartu, dok za ovaj regio moze cak i u vozu da se kupi karta.
Razlika je sto ovaj putuje sat vremena umesto pola sata i ima preko 11 stanica izmedju.
Nisam uopste osetio voznju, tih sat vremena proleti, tako da mogu samo da zamislim kako je kad putujes pola sata, bez stanica.
Guzve su neverovatne, cekao sam pola sata na blagajni da uzmem kartu, dva reda prepuna.
Razlika je i sto regio nema spratove, dok Soko ima jedan sprat, verujem da je gore kul.
Sedista su tako napravljena da na vecini gledas u rikverc kad ides ka NS-u, a kako treba kad se vracas za BG, prostor izmedju sedista nije bas velik, ali nije ni katastrofa, ok je, malo nagurano, ali sta da radis, tako je barem u tom drugom (prizemnom) razredu.
Masa ljudi udje i 20 minuta ranije u voz, tako da nema biranja gde ces sesti, tolika je bila guzva da su ljudi i stajali u vozu, tako da moze i da se stoji, kod nas moze sve...
Produzili su promociju do kraja maja.
Voznja je zaista udobna i totalno mirna, nista se ne trese i ne cuje, regio ide do 150km/h, a Soko ide do 200 km/h.
Sve usputne stanice prelepo izgledaju, novo i moderno, jedino sto nisam primetio Kartomate na njima, jedino u Prokopu i NS-u, recimo na NBG-u ih nema, sto bi trebali hitno da ubace, mada nema ni neke poente za njima, jer ne prima gotovinu, moze samo kartica, a ko vec ima karticu, uzece preko sajta ili aplikacije.
Novi Sad je veoma cist grad i lep, lepi su parkovi i restorani, kao i Promenada shoping centar.
Velika je guzva u glavnim ulicama, rekao bih cak veca guzva nego u Beogradu.
Bice vrh ovaj voz, samo neka grade i dalje pruge, ka jugu za pocetak, recimo ka Kragujevcu prvo, pa zatim i do Nish-a, da se poveze cela Srbija i uglavnom da ide to juzno dole, ka moru bi bilo najkorisnije, zaista voznja je takva da je ne osetis... lakse mi palo tih sat vremena do NS-a, nego pola sata 89-kom posle nazad...

View attachment 4750 View attachment 4751 View attachment 4752 View attachment 4753 View attachment 4754 View attachment 4755 View attachment 4756 View attachment 4757
Kad budes putovao brzim vozom sledeci put obavezno odradi video review. Odlicna recenzija btw(y)

Kakva zalost, 6 godina za 30 km/h. Sad kad cujem da je guzva za vozanje, jasno mi je da sve zasluzujemo.

Back
Top Bottom