• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Provajderi internet usluga - iskustva, ponuda, diskusija

Sta je bre ovo DRUGI put dizu cenu za trajanje jedne ugovorno obaveze u MTS-u, brate ovo je cist kriminal jebem im sve...

Box 2 su mi digli sa 2500din na 3000din, a box 3 sa 3600din na 4550din. Znaci da ne poverujes da je ovo legalno.

VRws3aG.png

Sta je bre ovo DRUGI put dizu cenu za trajanje jedne ugovorno obaveze u MTS-u, brate ovo je cist kriminal jebem im sve...

Box 2 su mi digli sa 2500din na 3000din, a box 3 sa 3600din na 4550din. Znaci da ne poverujes da je ovo legalno.

VRws3aG.png
И мени је јуче стигао рачун и то за 1000 динара скупљи. Мораћу да их позовем да приупитам у чему је фора и на шта то личи.

Mozda ste zaboravili da iskljucite besplatnu promociju HBO paketa od nove godine, pa Vam sad stiglo za naplatu kad je prestao promo period...
Ja sam iskljucio na vreme, medjutim vidim da mi je iz nekog razlog filmski paket aktiviran, iako to nisam trazio, moracu sutra da ih zovem.

Morate da pratite šta se dešava na forumima, jer govnari više ni ne šalju obavestenja. Mi smo na diskordu pričali o ovome, ja sam 31. decembra napisao email gde sam zapretio raskidanjem ugovora i ponudili su mi promociju, tako da sada plaćam manje nego pre poskupljenja.

Možete da se obratite Efektivi i Ratelu.

i meni mob povećali za 57 din drugi put za 2 god.znači preko 250 din od početka ugovorne obaveze.zašto postoji ugovor uopšte koja je njegova svrha? jbg nije uredu ja sam uzeo taj paket, tarifu i račun po tom izboru jer mi cena odgovarala i sad to k ne važi

Meni isto povećali MTS račun za oko 400 din sad januar,
sad ću odmah da ih cimam..

Last edited:
i meni mob povećali za 57 din drugi put za 2 god.znači preko 250 din od početka ugovorne obaveze.zašto postoji ugovor uopšte koja je njegova svrha? jbg nije uredu ja sam uzeo taj paket, tarifu i račun po tom izboru jer mi cena odgovarala i sad to k ne važi

Tako je. Ja jos cekam odgovor od Efektive, proslo je vec dosta.

Meni isto povećali MTS račun za oko 400 din sad januar,
sad ću odmah da ih cimam..
Evo i meni digli za 400, jebem im oca u usta.
Mozhesh li molim te napisati shta si radio/rekao i kako se zavrshilo?

Evo i meni digli za 400, jebem im oca u usta.
Mozhesh li molim te napisati shta si radio/rekao i kako se zavrshilo?

Prijavio preko one njihove aplikacije žalbu na račun i pisao im i ovde,
napisao da imam ugovor na 1.600 din a da mi je podignut na preko 2.000 din i da ću zahtevati raskid ugovora i žaliti se Efektivi i Ratelu ako mi ne umanje račun i vrate račun po ugovoru.

Hvala, znachi ja koji nemam ugovor mogu samo da dutjkam, nagadjam.

Mozes lako prekinuti i kada imas ugovor. Biras varijantu koja ti vise odgovara - isplata preostalog iznosa ili placanje onoga sto si dobio kroz promocije.
Buduci da u poslednje vreme promocija skoro i nema, druga varijanta je verovatno bolja.

Jbt ovi u mts-u ne mogu ceo dan da se dobiju preko call centra... tako je doduse oduvek, isto ko za sbb... nocna mora kad moras da ih kontaktiras...

Jbt ovi u mts-u ne mogu ceo dan da se dobiju preko call centra... tako je doduse oduvek, isto ko za sbb... nocna mora kad moras da ih kontaktiras...
Ja сам јуче више пута покушавао и аутомат ме одмах откачи са: "сви оператери су тренутно заузети, покушајте касније". Није чак ни оно да си на чекању, одмах се прекине. Вероватно их сви редом зову да им поздраве фамилију због тих курвинских поскупљења без обавештења.

Pa da, upravo to, i mene sad odmah iskljucuje...

Tako i treba kad se sluze pilicarskim i prevarantskim forama i odmah bi ih odjebao po isteku ugovora, problem je sto su sve konkurentske firme isto tako prevarantske...

Probacu i preko poruka, chat-a, mada pitaj boga dal tako moze da se zavrsi posao...

Pa da, upravo to, i mene sad odmah iskljucuje...

Tako i treba kad se sluze pilicarskim i prevarantskim forama i odmah bi ih odjebao po isteku ugovora, problem je sto su sve konkurentske firme isto tako prevarantske...

Probacu i preko poruka, chat-a, mada pitaj boga dal tako moze da se zavrsi posao...

Ja cu ove lokalne madzarske Sat Trakt da odj××× odmah po isteku ugovora. Svi to rade i dizu cenu kad im se cefne za vreme vazenja ugovora

Kakva su vremena dosla, siguran sam da ce od sad i da pise u ugovoru da mogu da podignu cenu kad hoce...

Kod mene u ugovoru i pise to "Pretplatnik je saglasan da provajder moze menjati Opste uslove iz ponude itd itd.."
Samo sto ne citamo i mos ga jebat sad. Mada gledano taj ugovor, kako je sacinjen i bez kakvih bitnih elemanata je, hmm cena itd, ne proizvodi nikakav pravni osnov. Moja baba kao da ga je pisala

Pa da, i videh ja da mi je nesto poznato... ja zapravo citam ugovore, ali vise je ono, besni smo na takvo tretiranje, ali nema nigde bolje, zemlja Srbija...
Naravno da su oni pravno sve sredili u ugovoru da bude sve kako im odgovara, isto kao sto na poslu uvek mogu da ti poniste ugovor, kad im se cefne...

ili da pojednostavim... dzabe i da si citao ugovor i procitao to, svakako bi ga potpisao, jer ne nudi niko nista bolje... jedino da bojkotujemo i budemo bez interneta, ali nisam siguran da su mnogo spremni da plate tu cenu...

a gledam i stvar iz drugog ugla, njihovog... luda su vremena i situacija u svetu, promene se neke stvari i oni moraju da dignu cene, cim su ih svi digli, znaci da je bilo neko sranje, samim tim oni moraju da dignu cene, ili ce imati ogromne troskove...

Back
Top Bottom