• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Provajderi internet usluga - iskustva, ponuda, diskusija

Pise samo "Pretplatnik je saglasan da Sat-Trakt moze vrsiti izmene Opstih uslova i Ponude o cemu ce Pretplatnika informisati na nacin opisan u Opstim uslovima"
ovde se donekle ogradjuju.. to je ono sto grunt kaze, nit citamo ugovor nit bilo sta :D
Ako nisi dobio mejl sa obavestenjem onda mozes da se zalis a ako jesi onda nema sta da se bunis mada po meni treba da potvrdis da hoces da placas i dalje iako je poskupelo...
Stim da oni mogu poslati mejl pa nije ti stiglo pa ti posle kao stigne a oni to retroaktivno posalju kao sto kada se zaposlis negde odma potpises i otkaz unapred da mogu da ti raskinu ugovor kada hoce ali to je vec zaposljenje ali mislim da je nijansa u ugovornoj regulativi u pitanju...

Pise samo "Pretplatnik je saglasan da Sat-Trakt moze vrsiti izmene Opstih uslova i Ponude o cemu ce Pretplatnika informisati na nacin opisan u Opstim uslovima"
ovde se donekle ogradjuju.. to je ono sto grunt kaze, nit citamo ugovor nit bilo sta :D
ako nisi dobio mail obaveštenja, velika je šansa da može ratel da ih sjebe.

inače, od jednog radnika iz mts-a sam dobio informaciju da su im ugovori lagano oborivi na sudu. verovatno se jako malo ljudi iscima.

ne gubiš ništa da pišeš ratelu, a po bokijevom primeru, dobra je šansa i da ti pomognu...

ako nisi dobio mail obaveštenja, velika je šansa da može ratel da ih sjebe.

inače, od jednog radnika iz mts-a sam dobio informaciju da su im ugovori lagano oborivi na sudu. verovatno se jako malo ljudi iscima.

ne gubiš ništa da pišeš ratelu, a po bokijevom primeru, dobra je šansa i da ti pomognu...
Gledam bas na zenu su napravili i poseban mejl sa njihovim sattrakt domenom, pa ipak postoji sansa da je tamo poslato obavestenje. U ugovoru stoji taj mejl...a ja jbg nisam ni znao da je taj mejl kreiran, jer ne citam ugovor...
E sad opet i da su poslali obavestenje a ja se nisam izjasnio, Bog zna na sudu ko bi kako prosao

zj77tbI.gif

20. jun stavljene bandere
py4j431.png

w4b8px73iwkb1.gif

31. decembra optika pustena u rad u mom delu Kule

Back
Top Bottom