Samo kvalitet; Crossgen, remakeovi i remasteri STOP.Ps5 owneri kažu da su se naigrali ove godine...
Jesmo mi koji smo propustili dobar deo ekskluziva iz prošle genracijePs5 owneri kažu da su se naigrali ove godine...

Realno ni na PS4 u prvoj godini nije bilo igara. Dok ne crkne prethodna generacija (a vala trajaće izgleda u nedogled) nema nama ozbiljnog next gena, ovo dosad je uglavnom neozbiljno![]()
Ma dobra je konzola, ali me stvarno ništa od igara koje su izašle baš za nju ne privlači. Jedino da završim tsuahimu možda.
Imao sam priliku prošle godine da uzmem digital, preko nekih jakih vezica kod lokalnog distributera, ali sam prepustio drugaru koji nije igrao ništa sa ps4, da odigra nešto the way it's meant to be played, što kažu.
Preciznije, nema mnogo igara koje su mi must-play na PS4, osim ochiglednog Bloodborne. Zbog iskustva sa PS3 i PS4 (pogotovo ono kliberenje sa PRO verzijom konzole), ne nameravam skoro da pazarim PS5.Za PS1 i PS2 je bilo, za PS3 mnogo manje, za PS4 jedva neshto, a za PS5 me nishta ne zanima osim rimejka igre sa PS3 konzoleNije nikada na Playstation konzolama bilo igara koliko se ja sećam

Ja sam tu samo da dolijem malo ulja na vatricu, oprosti.Drugo vreme, ne možemo isključiti multi plat naslove iz priče o konzolama danas. Ja na PS3 nisam ni razmišljao jel ekskluziva nego jel me zanima ili ne igra posebno jer nisam hteo više da sedim za PC i igram. Znao sam da su slabije performanse, seckalo kočilo who cares odigrao preko 80 igara na konzoli.
Više je bila priča da se za sad previše forsira cross gen a slabo next gen only ne da ne postoje igre u PS5 kutijama

Ahahh...kakva govna. Taj ps+ je smece i jedino ato vredi je vrhunska kolekcija igara za ps5 ownere.Godfall što dolazi na PS+ nije čak ni puna verzija igre već neki glorified demo bez kampanje [emoji23]