Kako umeju, ovo je još odlično.Kako jek renulo, kod ce verovatno cena biti 560 evra. Ugradili su se.
Trenutno žongliram između Metro Exodus Enhanced Edition i The Evil Within 2. Kad mi dosadno malo roam-ujem po mapi u RDR2, jašem konja, pucam po nedužnima itd.Eufrate, sta ti igras na ps5? Ti si covek koji je bukvalno sve odigrao na ps4,
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Samo prave vrednosti. RDR2 igras ps4 verziju u 30 fps?Trenutno žongliram između Metro Exodus Enhanced Edition i The Evil Within 2. Kad mi dosadno malo roam-ujem po mapi u RDR2, jašem konja, pucam po nedužnima itd.

Da proste korisnici foruma al' j***o te Gigatron, kao da oni jedini mogu da nabave konzolu. Pored specijalizovanih radnji za konzole i opremu tipa CL, GC, Games, ti cimaš prodavnicu bele tehnike...Ja sam se valjda dogovorio sa ovima iz Gigatrona. Smarao sam ih na call centru kao Istvana. Cekam narednu sedmicu da vidim da li ce me ispostovati.
Da proste korisnici foruma al' j***o te Gigatron, kao da oni jedini mogu da nabave konzolu. Pored specijalizovanih radnji za konzole i opremu tipa CL, GC, Games, ti cimaš prodavnicu bele tehnike...
you caught a boneŠto ne cimaš #uticaj?