• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Sledeci je verovatno Bluepoint.

Intervju sa Hermenom

Last edited:
Otkud ti to da ce da gura jos godinu-dve i onda cao konzolo?

Series S ima da gura nadolazece igre u 1440p-1080p-900p bez ray tracinga jos 5+ godina. Lagano.
Neka bude i u 30fps - jos laganijih 5+ godina.
Daj nemojte da se sprdate sa narodom,900p,1080p u 2021,22,23 oj godini na next gen konzoli.
Serem se u tu konzolu odmah da kazem,kapiram da je to nekim prosecnim strimerima konzola veka,ali dajte ljudi budimo malo ozbiljni.
Predvidjam da ce za 2 godine izaci prva revizija ove konzole u pokusaju.
To mi je kao kada neko brani kako doom eternal izgleda i radi bruka na switchu.
XboxS igre rade i tu je kraj svega,kako rade to nema veze ali pokrenute su rade .

Nije to nikakvo sprdanje. Sve ima svoju cenu, a i publiku. Zato i kosta samo 300 evra.

Pa ko hoce da igra u "4K", slobodno moze da plati skoro duplo vise za jacu igračku.

Stigao im je kontigent očigledno, malopre me drugarica iz radnje u NS-u zvala da mogu da uzmem ako hoću. Nisam na spisku, al jbg, Srbija, moraš se snaći 🙃

Malo ću da razmislim jer mi se ništa od ovih launch igara ne igra, ali bi mi dobro došle upgradeovane ps4 igre.

dakle ne znam koja je vise za tebe, returnal ili demon's souls :D

Znaci ovo su igre koje su na raspolaganju dok placas ps+ preplatu, jel tako?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Svaki PS+ pretplatnik moze da ih doda na svoj nalog, i da ih igra dokle god je PS+ pretplata aktivna.

Igre se smenjuju na svakih mesec dana, krenuli su pre 11 godina. Ko je placao sve ove godine, mogao je dodati na svoj nalog preko 650 igara za PS3/Vita/PS4/PSVR/PS5.

Ovog meseca nista za mene Plague za PS5 jbg. Ali ce se klinac silno obradovati CoD-u.

Svaki PS+ pretplatnik moze da ih doda na svoj nalog, i da ih igra dokle god je PS+ pretplata aktivna.

Igre se smenjuju na svakih mesec dana, krenuli su pre 11 godina. Ko je placao sve ove godine, mogao je dodati na svoj nalog preko 650 igara za PS3/Vita/PS4/PSVR/PS5.
Taj sam, možda ne celih 11 ali blizu.

Back
Top Bottom