preporuka za BCgroup.dobre cene,imaju mnogo toga u ponudi i naravno dobro poslovanjeGigatron i Win Win su najskuplji na nasem trzistu, nikad ne kupujem kod njih, samo KP ili kao rezerva Emmi ili Atom.

preporuka za BCgroup.dobre cene,imaju mnogo toga u ponudi i naravno dobro poslovanjeGigatron i Win Win su najskuplji na nasem trzistu, nikad ne kupujem kod njih, samo KP ili kao rezerva Emmi ili Atom.
taman tebi, pošto te cigatron kulira u širokom lukuSta li ce Maxa Disco elisium igrati na ps5? Kapiram prodace je za god dana![]()

Da li KP plaća porez državi?Gigatron i Win Win su najskuplji na nasem trzistu, nikad ne kupujem kod njih, samo KP ili kao rezerva Emmi ili Atom.
Ma i oni su cigani. Pre 2 meseca su izbacili "bundle" ps5 i dodatni dzojped, za 110k. Posle uspešnih pregovora spustili su cenu na 90k.preporuka za BCgroup.dobre cene,imaju mnogo toga u ponudi i naravno dobro poslovanje
Nadam se da ne.Da li KP plaća porez državi?
haha nije valjda da su i oni prodavali ps5Ma i oni su cigani. Pre 2 meseca su izbacili "bundle" ps5 i dodatni dzojped, za 110k. Posle uspešnih pregovora spustili su cenu na 90k.
generalno ja sam pricao za cene i za raznovrsnost i kolicinu robe
Daj nemojte da se sprdate sa narodom,900p,1080p u 2021,22,23 oj godini na next gen konzoli.Otkud ti to da ce da gura jos godinu-dve i onda cao konzolo?
Series S ima da gura nadolazece igre u 1440p-1080p-900p bez ray tracinga jos 5+ godina. Lagano.
Neka bude i u 30fps - jos laganijih 5+ godina.
Stigao im je kontigent očigledno, malopre me drugarica iz radnje u NS-u zvala da mogu da uzmem ako hoću. Nisam na spisku, al jbg, Srbija, moraš se snaći
Malo ću da razmislim jer mi se ništa od ovih launch igara ne igra, ali bi mi dobro došle upgradeovane ps4 igre.

Taj sam, možda ne celih 11 ali blizu.Svaki PS+ pretplatnik moze da ih doda na svoj nalog, i da ih igra dokle god je PS+ pretplata aktivna.
Igre se smenjuju na svakih mesec dana, krenuli su pre 11 godina. Ko je placao sve ove godine, mogao je dodati na svoj nalog preko 650 igara za PS3/Vita/PS4/PSVR/PS5.