• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Kako daleko? Ovo je odlicna domaca cena za PS5, 560 evra. Da ne kazem iznenadjujuce odlicna cena.

Na dobrom zapadu je MSRP tacno 500 evra/dolara.

Za standardni PS5 je 500, a za Digital Edition jednoroga je 400 evra. :D

Kako jek renulo, kod ce verovatno cena biti 560 evra. Ugradili su se.

Eufrate, sta ti igras na ps5? Ti si covek koji je bukvalno sve odigrao na ps4,

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Eee kada sam ja pisao za gejming casopise mnogi odavde se nisu rodili ili su igrali klikere.

Trenutno žongliram između Metro Exodus Enhanced Edition i The Evil Within 2. Kad mi dosadno malo roam-ujem po mapi u RDR2, jašem konja, pucam po nedužnima itd.
Samo prave vrednosti. RDR2 igras ps4 verziju u 30 fps?

Nova runda popusta na PSN-u, ovaj put pokriva i 1st party PS5 naslove!
Demons i Returnal $50, Miles $30.

Kupicu PS5 kad izadje neka revizija, slim edition i kad se sve malo normalizuje, pa kadgod to bude bilo.
Jeste da je meni lakse sto sam retro gamer i imam backlog neodigranih igara za naredni zivot, ali stvarno, ima toliko dobrih igara vec koje ste propustili, za koje niste ni culi, ili ste oduvek zeleli da predjete ali su bile preteske u tom trenutku. (Dosta NES, SNES, Megadrive kolekcije) :)

Bice PS5 za sve.
BTW, kad vidim cenu konzole i nekako, ali kad vidim cenu igre od 9k smth najezim se.

Ja sam se valjda dogovorio sa ovima iz Gigatrona. Smarao sam ih na call centru kao Istvana. Cekam narednu sedmicu da vidim da li ce me ispostovati.

Ja sam se valjda dogovorio sa ovima iz Gigatrona. Smarao sam ih na call centru kao Istvana. Cekam narednu sedmicu da vidim da li ce me ispostovati.
Da proste korisnici foruma al' j***o te Gigatron, kao da oni jedini mogu da nabave konzolu. Pored specijalizovanih radnji za konzole i opremu tipa CL, GC, Games, ti cimaš prodavnicu bele tehnike...

Da proste korisnici foruma al' j***o te Gigatron, kao da oni jedini mogu da nabave konzolu. Pored specijalizovanih radnji za konzole i opremu tipa CL, GC, Games, ti cimaš prodavnicu bele tehnike...
200.gif

Back
Top Bottom