JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,374
Pazi....konzola je bela....ti cimaš prodavnicu bele tehnike...

Pazi....konzola je bela....ti cimaš prodavnicu bele tehnike...
Pazi....konzola je bela....
Gigatron direkno od sonija nabavlja ps5Da proste korisnici foruma al' j***o te Gigatron, kao da oni jedini mogu da nabave konzolu. Pored specijalizovanih radnji za konzole i opremu tipa CL, GC, Games, ti cimaš prodavnicu bele tehnike...
Kao i svi ostali. Radio sam u MP, znam kako ideGigatron direkno od sonija nabavlja ps5

Ja iskreno ne znam.samo sam cuo to za G i rekli su mi neki da G ce najpre dobiti ps5 konzole.Ja i ne znam kakve veze ima Gigatron sa konzolamaKao i svi ostali. Radio sam u MP, znam kako ide

Pa da dobro si napisao za tebe je taman pravi hardver tu nema price,dobro si uspeo 16 cifara od kartice na store-u da ukucas.Svako malo imam prilike da procitam kako se provuce pojedinima argentisnki store vezano za mene. Sto ne priznate da vam je krivo sto sam ispao najpametniji kupovonim pravog hardvera jer niste imali muda za to. A igre me kostaju dzabakesku. Najveca sam faca, povinijte mi se.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Vrisak a igre 9 soma ko za ps5 polivaj900p i 30FPS će i PS4 da gura 5 godina kako je krenulo.
Nema SSD, jbg.900p i 30FPS će i PS4 da gura 5 godina kako je krenulo.