• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Kada se snabdevanje potpuno stabilizuje videću koliko je revizija daleko pa ću da prelomim.

Ne interesuje me da se na bilo koji način cimam i dovijam da nabavim konzolu.

Ja mislim da bi odmah mogao da nabavim jer imam jednu vezicu u Novom Sadu, odvojili bi za mene, ali imam dovoljno veliku gomilu na PS4 i PS3 tako da ću verovatno da sačekam malo.

Ja sam 195 na listi za ps5 digital u Gamesu :D da li se isplati da cekam ili da otkazem?ako neko struzni zna odgovor nek mi kaze.Hvala :)
onakav pc si sastavljao za gaming i sad već bežiš na ps5 koji realno nema igara 😂

pre bih ti savetovao da štediš za neki kršten TV, kad već imaš hdmi2.1 grafičku...

onakav pc si sastavljao za gaming i sad već bežiš na ps5 koji realno nema igara 😂

pre bih ti savetovao da štediš za neki kršten TV, kad već imaš hdmi2.1 grafičku...
Necu tv.Kupicu monitor sa 2 1 :) Sve si upravu ali takav sam volim da kupujem i isprobavam novu tehniku :D jedino nisam probao VR ali to nazalost ne mogu zbog zdravstvenih razloga...

Square Enix insajder sa Resetere je javio da na ovom E3-u ocekuje da ce SE da najavi dve igre - crossgen multiplat naslov od Eidos-a i potpuno novi Final Fantasy RPG naslov samo za PS5. Znaci ovo nije vezano za FF14/FF7R/FF16. Kaze da su te igre odavno u prozivodnji, pa ima smisla da budu najveljene ovog leta. Nova FF igra nece nije bas velik AAA ali misli de ce se svideti mnogima.

hqdefault.jpg

Dirge of Cerberus 2 :p

Pravim soonish thread za letnje gaming prezentacije. Geoff je iznenada uleteo sa 2h show-om tik pre E3-a, a na spisku gostiju mu je i PlayStation.

Last edited:
radije bi da je koristio aluminijum umesto carbon fibera, opet veoma lepo je ispalo.

Kad se skinu stranice, mozda i dve PS5 konzole bi mogle da stanu unutar mog AVR-a. Eto ideje za stealth PS5 kuciste u nekim cheapo/pokvarenim oldschool Sony AVR-om sa KP-a. :D

edit - sad pogledah, potrudio se malo i oko airflow-a :)

Last edited:
Rumor:
PlayStation Plus lineup for June is Star Wars Squadrons (PS4), Virtua FIghter 5 Ultimate Showdown (PS4) and Operation Tango (PS5)

Odlično ako dobijemo SW Squadrons :)

Za leto se sprema nativni nextgen release sa free upgradeom za ranije kupce, verovatno ce ostaviti tu igru za plus tek u narednim godinama.

Pre-E3 hype train!

During this State of Play, we will debut the Horizon Forbidden West gameplay reveal! In this 20-minute exclusive segment, you’ll be seeing about 14 minutes of brand new in-game action featuring our heroic protagonist Aloy, all captured directly on PlayStation 5.

Kume aj u sto marki da ima i za PS4...Zezam se jedva čekam, ipak nova Gerila konačno....

That's right — just like Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West is a cross-gen title, being made for both PS5 and PS4. It doesn't end there, either. Sackboy: A Big Adventure is also coming to both consoles.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Last edited:
Back
Top Bottom