• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Jesu insistirali da uzmes i dve igre?

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Pitali me za bundle sa dve igre ali odbio sam. Returnal i neka bezvezna igra. Dakle, samo konzola sa kontrolerom.

@DieH@rd da li ce stati ispod Series S?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
c849f61865463be7dc3b3137b11a0299.jpg

Last edited by a moderator:
@Chodex Izgleda prostrano ali mislim da ce ti se dosta grejati. I ja sam ga drzao u tako nekoj slicnoj varijanti u pocetku i planiram sad da obesim TV a konzolu namesto TV-a.

PS5 je tiha konzola ali izbacuje jako puno vazduha unazad [sa strane gde su power/hdmi kablovi]. Ovako zatvoren prostor joj ne bi odgovarao.

Sef Sony 1st party studija Hermen Hulst je u oficijelnom PlaySation podcastu upravo potvrdio da ce novi God of War i GT7 izaci i za PS4.

Dotakao se i drugih tema kao sto su PC portovi, japanske igre, singleplayer igre, saradnja sa novim timovima [Jade Reymond i sl]...

IMO, ovo dize sansu nazad da ce GoW izaci ove godine, imaju vec utegnut engine za PS4.

Sto se GT7 tice, uvek sam smatrao da ce Sport biti deo GT7 paketa, a PS4 podrska znaci da svi novi auti/staze koje ce biti deo sedmice mogu da se integrisu u Sport. Sport i treba da bude MP deo od GT7, i da svi mogu da ga igraju zajedno.

Last edited:
Hulst o uticaju pandemije na razvoj naratovno-fokusiranih igara:

So we have, currently, two very big, very narrative-driven games in development: Horizon Forbidden West and the next God of War. And for both of those, they’re frankly affected by access to performance capture and talent. For Horizon, we think we are on track to release this holiday season. But that isn’t quite certain yet, and we’re working as hard as we can to confirm that to you as soon as we can.

And for God of War, the project started a little later. So we’ve made the decision to push that game out to next year, to ensure that Santa Monica Studio can deliver the amazing God of War game that we all want to play.

With these things, something’s gotta give. It cannot be the quality of our titles, and it surely won’t be the health or the wellbeing of our amazing team.

Sony razocarao, sta bi sa onim mi verujemo u generacije
To se svelo na par igara, za sada samo Demons Souls, Returnal, Rift Apart i bese Destruction Allstars. [8. juna stizu novinarski utisci za Rift Apart].

Sa druge strane, Xbox je fully crossgen, i 1st party im je i dalje MIA.

Last edited:
Sony izgleda bas voli da radi "pre-E3 bad news dump". :D Kad bi imali najavljen neki pressconf, brzo bi se ovo sve zaboravilo.

Nije da nismo znali da ce da odloze GOW ali mi timing glup za objavu ove vesti.Plus steta sto ce biti i za ps4 al dobro sony hoce pare nije da ga realno briga za igrace.Ali sramota kad ps5 pocne da dobija samostalne igre vec ce biti mator :D

To su realno sve igre na kojima je krenuo rad dugo pre nego što je PS5 najavljen (znači rad je krenuo prvo na PS4 hardver) tako da je očekivano da će biti cross gen,
only next gen se može očekivati za igre koje su možda počele da se prave poslednjih godinu dana, mada i za njih nije 100% sigurno, pošto PS4 ima 115m+ vrlo aktivnih korisnika i naravno kompanije hoće što veću zaradu.

Dakle Demons Souls nije uopšte razvijan pre nego što je najavljen PS5?

Naravno da hoće pare ali hteli su ih i pre pa su postojale igre kojima je bila svrha da poguraju novu konzolu...

sto znaci da u gow-u mozemo ocekivati isto ono drvo i setnju za prelazak izmedju svetova

Dakle Demons Souls nije uopšte razvijan pre nego što je najavljen PS5?

Naravno da hoće pare ali hteli su ih i pre pa su postojale igre kojima je bila svrha da poguraju novu konzolu...
Tako je, a pošto ne može da se gura konzola koja nije svuda dostupna back to cross gen

Ne bi me čudilo i da je GOW pomeren zbog toga, sredjuje se last gen verzija. Podsećam Santa Monica pre nije htela da da odgovor hoće biti uopšte ps4 verzije....

Last edited:

Sony Interactive Entertainment Bend Studio developing new open-world IP

P.s Nije mu bas ovde mesto ali nema gde da stavim :)

Back
Top Bottom