framepacing je bukvalno savršen kad su 120 i 40 u pitanjuSvaki frejm iznad 30 je super, posto je dobar framepacing sve cool.
30 je pola od 60, zato se i koristi zbog jedakog slanja frejmova [svaki frejm dva puta].I ovo je kao super, 40 fps-a haha? Nije 30 pa ajde kao evo im 40. Tacno cu razbiti ovaj ps5
Sinoc sam probao malo Miles Morales u 120hz, radi fenomenalno. Odusevio se isto kao i Ratcheta kad sam probao u 120hz.
Da, stari rumor je bio da ce sve igre dobiti game trials.Apparently, an update to Sony’s PlayStation development portal recently informed devs that any game that will be sold for $34 or more will now need to provide a time-limited trial for PS Plus Premium subscribers. These trials will need to last at least two hours, and be made available within three months of a game being published on the PlayStation Store. The trials then need to be made available for at least a full year. While it seems like most of these trials will be relatively-simple “try the game for X hours” deals, Sony is also open to custom-crafted demos, although those would have to be specially tested and approved. Of course, as with any inside report, take this with a grain of salt for now, but it all sounds fairly plausible.
Ovo su detaljisali kao "retail wholesale price", sto znaci $60 retail. Za igre koje su $60 ili skuplje.sold for $34 or more
Ako unutar TV kaze da imas VRR, verovatno imas. Dunno.Tv podrzava 120hz u fidelity modu i vidi se razlika jasna izmedju 30fps i kad je ukljucen 120hz mod. Samo nisam siguran za Vrr da li uopste radi na mom tv.
Ja imam opciju auto motion na TV-u. Kada tu opciju chakiram igre od 30fps dobiju 60 fps boost.Nemam iskreno pojma , buni me to sto kao za vrr je potreban 2.1 hdmi. A taj Freesync sto mi tv ima ne znam da li ima veze sa vrr . Ne bitno testiracu ovih dana kad imam vise vremena.
Jesi li našiljio koplje?FIFA 22 u okviru majskog ps plusa. Ajde @eufrat da uskrstimo koplja i da te oprasim onako muski.
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Hvala na ponudi, ali ja sam srećno oženjen čovek.FIFA 22 u okviru majskog ps plusa. Ajde @eufrat da uskrstimo koplja i da te oprasim onako muski.
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Naravno. Oces tebe da istamburam?Jesi li našiljio koplje?
U pitanju je cuvanje igara koje su trenutno u razvoju.![]()
PlayStation Has Reportedly Created a Preservation Team, Fueling PS3 Emulation on PS5 Rumors
Sony has reportedly created a preservation team, which lends credence to reports that the company is looking more into PS3 emulation on PS5.www.comingsoon.net