• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Skok sa 512MB na 8GB RAM konzole je bio bas znacajan, igre su mogle biti mnogo ambicioznije. A i ljudima je dosadila 720p rezolucija kad su svi imali 1080p televizore [sto je i jedan od razloga zasto je xbone bio tako kritikovan].

"DEATH STRANDING Trademark of SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT LLC"

Retko kada Sony finansira nešto veliko, a da ne insistira da IP bude njihovo vlasništvo.

Last edited:

Retko kada Sony finansira nešto veliko, a da ne insistira da IP bude njihovo vlasništvo.

Ček a zar se nije Kojima iselio iz poslovnog prostora? videh pre neki dan fotke

Ček a zar se nije Kojima iselio iz poslovnog prostora? videh pre neki dan fotke
Iselio je Kojima Productions iz poslovnog prostora u kojem su pocheli... u drugi poslovni prostor.

Ne znam da li me jebuckash sada ili ne, ali mozhda je jednostavno hteo da promeni poslovni prostor? Mozhda je hteo vetji?
Mislim da se nebih slozio sa tobom. Misljenja sam da je u pitanju transfer gde se ceka zvanicna potvrda. Ocekujem da Diehard potvrdi da li su moje procene opravdane.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Mislim da se nebih slozio sa tobom. Misljenja sam da je u pitanju transfer gde se ceka zvanicna potvrda. Ocekujem da Diehard potvrdi da li su moje procene opravdane.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Ja mislim da ne mrda on nigde iz Sonija.

Bili su neki hintovi da pregovara sa Microsoftom, a pre toga je i sa Googleom kada mu je bio ponuđeno da pravi nešto za Stadiu, tako da ništa tu nije sigurno.

Sony uvek insistira da je IP njihov.

Sony je vlasnik IP-a od svake 2nd party igre. FROM-om Bloodborne, Supermassive-ov Until Dawn, RAD-ov Order 1886, Housemarque-ov Returnal [tada nisu bili kupljeni], maltene sve od Insomniaca pre kupovine tima...

Cak je i nedavno neko komentarisao od developera da Sony i dalje insistira na tome.

Nisam mogao da se setim nijednog primera gde nisu insistirali, al bolje da kažem retko nego da lupim 😅 Jedan od razloga i što je Insomniac svojevremeno napravio Sunset Overdrive za Xbox, hteli su da imaju svoj IP.

Neiskusan si Chodi za Kojimine zajebancije. Kojima je the original troll u ovoj industriji, ne zaleći se

wMGtdfM.jpeg

Što ne znači da već sutra neće reći da su deo Playstation Studios :LOL:

Last edited by a moderator:
Back
Top Bottom