• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

To samo pise na stanju, pre dve nedelje sam pitao istvana i consolemania ni jedan nije imao na stanju. I evo consolemaniu cekam dve nedelje da mi javi da je stiglo ni traga ni glasa...

To samo pise na stanju, pre dve nedelje sam pitao istvana i consolemania ni jedan nije imao na stanju. I evo consolemaniu cekam dve nedelje da mi javi da je stiglo ni traga ni glasa...
Si probao da ih kontaktiraš putem Viber-a? Ili da ih baš pozoveš?
Znam da generalno obojica ređe odgovaraju putem KP poruka.

Ma zvao istvana a consolemaniu uvek preko vibera. I kao sto rekoh nista na stanju. osim sto je istvan imao digitalnu verziju.

Je l' PS app omogućava shareovanje slika sa konzole preko telefona? Kapiram da moram da nađem negde apk pošto za nas nema na play store?

Hvala, skinuo sam, lepo izgleda app.

Ali sam skapirao da jajare ne daju da može da se deli screenshot sa PS4, samo sa PS5. :)

Hvala, skinuo sam, lepo izgleda app.

Ali sam skapirao da jajare ne daju da može da se deli screenshot sa PS4, samo sa PS5. :)
Iz mog zaključka ne radi još uvek (tj nije uvedena) opcija deljenja snimaka/screenshot-ova sa konzole putem aplikacije. Imam poslednju apk verziju PS App (22.2.0) i tamo gde bi trebalo da stoji ta opcija, još uvek je nema. I meni je u startu bilo čudno gde je. Čak sam se gubio po aplikaciji tražeći gde su sakrili taj share button, dok nisam otišao na neki Jućub video gde se jasno vidi gde bi trebalo da stoji "Capture" button.

tldr: Nije još implementirano, jbg.

Iz mog zaključka ne radi još uvek (tj nije uvedena) opcija deljenja snimaka/screenshot-ova sa konzole putem aplikacije. Imam poslednju apk verziju PS App (22.2.0) i tamo gde bi trebalo da stoji ta opcija, još uvek je nema. I meni je u startu bilo čudno gde je. Čak sam se gubio po aplikaciji tražeći gde su sakrili taj share button, dok nisam otišao na neki Jućub video gde se jasno vidi gde bi trebalo da stoji "Capture" button.

tldr: Nije još implementirano, jbg.
Radi za ps5 isto 22.2.0

Attachments

• Screenshot_20220303-083828.png
    Screenshot_20220303-083828.png
    405.8 KB · Views: 17
Jel mogu dati bratancu moj user i pass, pa da se on uloguje na svoj ps4 i da ima dostupnu moju biblioteku igara?

Naravno da može, ali jedino pod uslovom da pokreće igre i igra sa svog naloga, jer pretpostavljam da ti igraš igre na tom nalogu koji želiš da mu podeliš.

U prevodu nalog može da se deli na tri korisnika:
Dva nosioca (jedan ps4 i jedan ps5 korisnik)
Jedan gost (ili jedan ps4 ili jedan ps5 korisnik)

Nosilac pokreće i igra igre isključivo sa svog glavnog naloga.
Gost pokreće i igra igre isključivo sa tog naloga koji se deli.

Back
Top Bottom