• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Deviation je osnovala ekipa koja je radila na Treyarch COD igrama [jedan je bio direktor zombi moda, a drugi producent od svih Black Ops igara]. Cim su objavili ugovor sa Sonijem [krajem 2021. bese] odmah se znalo da prave novu FPS igru koja nece izaci skoro.

Videcemo kako ce ispasti i da li ce biti neke najave ove godine.

Zasto su onda pravili novu reviziju?Bilo im dosadno"
Posle launcha se radi sve moguce da bi konzola bila jeftinija, a ovo sa hladnjakom je bio no brainer potez. Preterali su sa launch hladnjakom. Bese pola godine je bilo proslo kada su javili da vise ne gube pare na disc verziji PS5...

Ima ga u prodaji. Ali u bundleovima sa igrama za ~90k.
Uslovljavanja....
Sta ako necu da kupim ps5 sa igrama (recimo hocu samo digitalne igre ili imam vec igre) ili jednostavno necu tog zeca raceta i demons soul i camugu spajdermena?
Ps3 je isao bundlovan sa resistance i motorstormom ali je opet bilo konzola bez igara.
Bolje da su stavili dodatni jojpad nego te tri igre,bar da su neki naslovi pa ajde...

Sta ako necu da kupim ps5 sa igrama (recimo hocu samo digitalne igre ili imam vec igre) ili jednostavno necu tog zeca raceta i demons soul i camugu spajdermena?
Onda ćeš sačekati još neko vreme da se stabilizuje ponuda, (što može potrajati i još godinu-dve), pa ćeš onda kupiti konzolu. Bandlovi nisu samo kod nas, već i u ostatku Evrope. Ima par različitih bandlova u opticaju, pa možeš odabrati neki koji ti najviše odgovara. Da je skupo, skupo je. Ali da ga ima, ima ga.

Početkom prošle godine bili su bandlovi sa dodatnom opremom (dodatni gamepad i postolje za punjenje), pa ko je tada kupio, kupio je.

Nadam se da ce mi na kompu raditi OK u 1440p, i da ce na novim konzolama srediti da radi u solidnih 60fps

Od engine-a svakako ne ocekujem previse. Moderi ce verovatno otkljucati 60+ podrsku na PC-u.

Jos nije izasla igra a vec ste dosadili sa istom. Nateracete me da skipujem (hire topic ukoliko moze) temu Elden Ring ako ovako nastavite [emoji2]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Najpopularnija tema o nekoj igri na forumu, a nije još ni izašla. Pametnom dosta 😎

Jedna stvar pocela je u poslednje vreme da me nervira, Naime, uvek kada upalim TV ukljucuje se i ps5 (??) Na 3 hdmi porta su mi prikljucene sve 3 konzole ali samo se ps5 pali prilikom startovanja TV-a i to je pocelo da mi smeta. Narocito kada nisam kuci, zena upali tv i naravno za njim i konzola. Jel ima neko valjano objasnjenje? Da nije mozda sto je konzola u rest modu?

Back
Top Bottom