Evo ga, Digital Foundry u saradnji sa Gamers Nexus. TLDW: Praktično nema razlike između revizija, obe imaju takoreći identične radne temperature.
Jel si ti nabavio ps5?Nema razlike u radu, ali ima razlike u dizajnu hlađenja. A to se, kao i uvek, radi zbog smanjenje troškova proizvodnje.
Posle launcha se radi sve moguce da bi konzola bila jeftinija, a ovo sa hladnjakom je bio no brainer potez. Preterali su sa launch hladnjakom. Bese pola godine je bilo proslo kada su javili da vise ne gube pare na disc verziji PS5...Zasto su onda pravili novu reviziju?Bilo im dosadno"
Pa normalno da ne gube pare kada ga nema ni od korova u prodaji.Bese pola godine je bilo proslo kada su javili da vise ne gube pare na disc verziji PS5...
Uslovljavanja....Ima ga u prodaji. Ali u bundleovima sa igrama za ~90k.
Onda ćeš sačekati još neko vreme da se stabilizuje ponuda, (što može potrajati i još godinu-dve), pa ćeš onda kupiti konzolu. Bandlovi nisu samo kod nas, već i u ostatku Evrope. Ima par različitih bandlova u opticaju, pa možeš odabrati neki koji ti najviše odgovara. Da je skupo, skupo je. Ali da ga ima, ima ga.Sta ako necu da kupim ps5 sa igrama (recimo hocu samo digitalne igre ili imam vec igre) ili jednostavno necu tog zeca raceta i demons soul i camugu spajdermena?
Jok, nemam kad ni ovo što imam da igram, a imam dovoljno dobar PC da igram Elden Ring na max. Kad zatreba, nabaviću.Jel si ti nabavio ps5?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Svako ima dovoljno dobar pc da igra elden na maxJok, nemam kad ni ovo što imam da igram, a imam dovoljno dobar PC da igram Elden Ring na max. Kad zatreba, nabaviću.
Samo da ne bude veliki hit u najavi a kada izadje prodje kao sajberpunk...Najpopularnija tema o nekoj igri na forumu, a nije još ni izašla. Pametnom dosta [emoji41]