• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Jedna stvar pocela je u poslednje vreme da me nervira, Naime, uvek kada upalim TV ukljucuje se i ps5 (??) Na 3 hdmi porta su mi prikljucene sve 3 konzole ali samo se ps5 pali prilikom startovanja TV-a i to je pocelo da mi smeta. Narocito kada nisam kuci, zena upali tv i naravno za njim i konzola. Jel ima neko valjano objasnjenje? Da nije mozda sto je konzola u rest modu?
U HDMI opcijama konzole imas neku "hdmi link", ugasi to a imas i u meniju televizora pa i tamo ugasi i ne bi trebalo da se ukljuci prilikom startovanja

Kako se zove ovo na Hrvatskom?
Ako postavite znak kvačice u [System] [Sustav] > [Enable HDMI Device Link] [Omogući povezivanje HDMI uređaja], moći ćete izvoditi radnje povezivanja pri uključivanja i isključivanju povezanog TV prijemnika. Povežite TV koji podržava značajku BRAVIA™ Sync i sustav PS5™ pomoću HDMI kabela.
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Pocinje novi PS5 FW beta test, malo UI promena.

Dodali su opcije za pravljenje javnu i privatne [invite only] chat grupe, lakse paljenje shareplay-a, pinovanje igara na home screen [broj homescreen ikonica povecan na 14], mono audio za headphones, upravljanje konzole glasom i jos ponesto.

I dalje ni traga ni glasa od VRR.

Tu (banalnu) opciju Switch i PS4 nisu nikada dobili, a uvijek su u nekim 'top listama' korisničkih želja, tako da se ne bih previše nadao.

Džefri Grub je objavio nove leakove oko Spartacusa, novog servisa koji ce spojiti PS+ i PSNow.

Uglavnom, sve je ocekivano. Ne cilja da emulira Game Pass sa day1 igrama.
Tri nivoa ponude - essential je trenutni PS+, extra dodaje PSNow katalog, a premium otkljucava retro igre, streaming i full game trials.

Premium bi po ovome trebao da kosta $90 godisnje, duplo manje od Game Pass Ultimate.

Sad gledam kod nas da ima PS5 navodno na stanju kod više prodavaca disk verzija za 700eur, jeste to 40% više od MSRP ali 200eur više za nešto što se koristi 5-6 godina nije nešto bitno. Svakako ekstremno isplativije u odnosu na PC hardware u trenutnim okolnostima.

Jbg počinje polako da mi opada snaga volje da se oduprem kupovini PS5 kako se bliži GT7.

Sad gledam kod nas da ima PS5 navodno na stanju kod više prodavaca disk verzija za 700eur, jeste to 40% više od MSRP ali 200eur više za nešto što se koristi 5-6 godina nije nešto bitno. Svakako ekstremno isplativije u odnosu na PC hardware u trenutnim okolnostima.

Jbg počinje polako da mi opada snaga volje da se oduprem kupovini PS5 kako se bliži GT7.
Kod vas makar ima na stanju

Back
Top Bottom