• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Umesto velikog izdavaca, kupili su za velike pare tim koji provereno zna kako se prave live service igre. Destiny ce nastaviti da shljaka redovnim tokom, a videcemo sta ce biti sa novim igrama koje ce Bungie praviti. Vec hintuju jednu.

Bungie je unovcio svoj kvalitet, big payday za sve. Prvo su deceniju bili kod Microsoft-a, pa deceniju kod Activision-a, a sad su postali partner PlayStation-u.

Kao sto sam i ranije rekao, mislim da ce PlayStation ostati fokusiran na manje timove i da ce zaobici publishere. Ocekujem da ce uskoro ugrabiti EmberLabs.

Bungie ce da gura svoje IP-ove, ali uvek ostaje opcija da pomognu drugim studijima da naprave dobar plan za SP ili live service igre.

edit - Ne treba zaboraviti da je Bungie pre par godina javio da lagano rade na novoj igri

Ali proslo je dosta vremena od tada...

edit2 - hehe, PlayStation igra je sada na Game Pass-u :D

Last edited:
Posle 10 live service igara [do marta 2026.] koje su najavili tokom finansijskog izvestaja, evo trenutnog spisaka PlayStation projekata

SONY 1ST PARTY STUDIOS

Naughty Dog: TLOU Remake, Factions 2, TLOU2 Director's Cut, Uncharted LoT, Big new project (probably a new IP)
Santa Monica: God of War Ragnarok, Cory's new IP
Sucker Punch: Ghost of Tsushima 2?
Bend: New IP
San Diego: MLB 2022
Insomniac: Spider-Man 2, Wolverine, MP project, plus at least 1 more
Pixelopus: New project in collab with Sony Pictures
Bluepoint: something something "original content"
Guerrilla Games: Horizon Forbidden West, MP project
Media Molecule: ???
London Studios: New AAA project
Housemarque: New AAA project
Firesprite: Narrative [horror?] project, MP project, Horizon CotM, Twisted Metal (not sure if TM might be the narrative or MP project)
Polyphony: Gran Turismo 7
Asobi: Astro Bot 2?
Bungie: Destiny 2, New IP

THIRD PARTY STUDIOS MAKING FIRST PARTY GAMES:
Deviation Games: New project
Firewalk Studios: New project
Haven: New project
Arrowhead: Helldivers 2
Wild Sheep Studios (or whoever at Ubisoft is doing it now): WiLD
Illfonic: Ghostbusters (not confirmed console exclusive but feels highly likely as it's a Sony IP)

Slobodno prekrizi San Diego,jer evo i MLB 2022 izlazi prvo na Gamepassu timed ekskluziva ili kako vec

Rimejk nije nova igra ;)
Mislim igraće se, ali hoću nešto novo iz tog sveta (a da nije multi).

Od tih 10 live service igara do 2026., pola otpada na MLB igre, onda GT 7, Factions i Twisted Metal, šta god Bungie da napravi, i imam osećaj da će za PSVR2 da resurrectuju Home.

I Spider-Man 2 verovatno nije smeće.

Ali ja i dalje ne mogu da verujem da je TLoU remake nešto što stvarno postoji.

I Spider-Man 2 verovatno nije smeće.

Ali ja i dalje ne mogu da verujem da je TLoU remake nešto što stvarno postoji.
Kad moze Skyrim i GTA V sto ne moze i ovo? :D

Salu na stranu mogli su bar da zavrse trilogiju ako je imaju u planu uopste pa tek onda da udare neki remake keca.

Back
Top Bottom