• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Mozda reizdanje [ne bi se bunio da naprave VR adaptaciju].

Dugo sam cekao nastavak, ali igra je bila lose docekana od medija i igraca. RAD je sada kod Oculusa, that ship has sailed. Profitabilno ali daleko od console-seler statusa koji Sony prizeljkuje kod svojih velikih igara.

:oops:

Voleo bi da urade punokrvni romejk twisted metal blacka sa svom tom ambijentalnom ghotik dark muzikom i likovima, ništa da ne menjaju osim grafike.
Iako bi realno najbolji deo bio dvojka sa ps1, bojim se da bi prošao kao rimejk za ps3, neprimećeno, šareno i bez ikakve pričw i pdavira likova zasebno u odnosu na vozila što im je totalno bezveze bilo što su uradili....

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Samo da odrade kompatibilnost preko softverskog emulatora da čita diak za ps3 i onda da odigram ovih 123 originala koji mi stoje na policama [emoji16]

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Vazi kralju dobar si momak,dobices ps+/now download opciju ili da kupis digital.

Brzo ce se to vratiti, sad je pravo vreme za kupovinu akcij.

Sad je pravo vreme za jedan State of Play.

Konami ne vredi kupovati, samo im treba uzeti IP-ove.

A Sega, Capcom i Square svi imaju market cap od tu negde 4-6 milijardi dolara.

Sony ne dobija puno kupovinom bilo kog azijskog publishera, osim eto sto time garantuje da ih MS ne ugrabi. Vise bi dobili kupovinom nekoga sa zapada, ali mislim da to nece raditi.

Iskreno, najbolji [i ubedljivo najludji] potez bi bio merger sa Nintendom. Jedni drugim daju deonice i vezu se zauvek. Sony home consoles, Nintendo portable consoles, i rokaj.

Back
Top Bottom