• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

To zadnje teško, sve u vezi PlayStation OS-a dolazi iz Japana (nisam samo siguran za PS Classic čije je nedjelo).

Cela Sony korporacija vredi oko $140b, Nintendo vredi oko $60b, tako da sumnjam da samo PlayStation vredi više nego Nintendo.

Inače, zanimljivo je da ceo Sony ima oko 110k zaposlenih dok Nintendo ima oko 6.5k zaposlenih.

U svakom slučaju, Nintendo ne bi pristao na bilo kakav merge, vole da imaju 100% kontrolu nad svojom kompanijom i IP-jem, plus što imaju veći profit neko ikad ranije (za prošlu FY su napravili rekord gaming industrije što se tiče profita), takođe ove MS kupovine ne utiču previše na Nintendo (dok sa druge strane direktno utiču na Playstation), tako da Nintendo nema ni jednog razloga da se udružuje sa nekom drugom kompanijom.
Ja neznam gde ti nadje 140b za vrednost sony korporacije,kada je svuda na netu vrednost 80b

Samim time je nintendovih 60b vise od sony gaming divizije

Attachments

• Screenshot_20220123-011325.jpg
    Screenshot_20220123-011325.jpg
    78.4 KB · Views: 16
Ja neznam gde ti nadje 140b za vrednost sony korporacije,kada je svuda na netu vrednost 80b

Samim time je nintendovih 60b vise od sony gaming divizije

^ Da, sinoć mi je PS aplikacija na telefonu ponudila da to uključim. Tako da je već pušteno live. Korisna opcija.

Prva izmena u promo formaty PS+ Instant Game Collection-a u zadnjih par godina
LkRRVt3.png

Jos jedan mali dokaz da nam mozda brzo stize rebranding za PS+

Back
Top Bottom