• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Da i za to postoji jaka sansa.

Osim ako ne forsiraju da je ovo prvo za PlayStation, a PC verzija za TLOU1+2 uvek moze izaci kasnije kada budu spremne buduce sezone na HBO-u. Ovo mogu da razvuku koliko zele.

Druckman je upravo na CES-u rekao da Naughty Dog radi na vise projekata. Jedan je primarni i zahteva vecinu developera, dok par manjih preproduction projekata cekaju da se oslobodi radna snaga.

Nadam se da ce posle TLOU reizdanja i Factions-a poraditi na novom IP-u. [mada kako je krenulo, ne bi me cudilo da probaju ponovo sa Uncharted-om]

Prodaja na premijeri je bila meh, i u tih godinu i po dana je igra 6-7 puta pala na $20 i jednom je cak bilo $15.

Mislim da je tu veci problem bio sto su odmah na samoj premijeri presekli sve sanse za nastavak, direktor igre dao otkaz. Utisci medija i igraca su bili jako podeljeni, tek posle godinu-dve je pocelo znacajno hvaljenje igre, pogotovo posle PC porta i Bloomberg pogleda na rad studija kada su fanovi igre postali najglasniji.

Razmilsjam da preorderujem Uncharted Remaster u Game Centru za 5600 din. Lost Lagacy nisam igrao i cuvao sam se za ovu priliku.

Lik nije imao konkretne brojke prodaje [posto Sony nije ni javno ni interno objavio], vec je uzeo brojku broja trofeja. Znaci to je broj korisnika, a ne broj prodatih kopija.

U svakom slucaju, evo svezeg intervjua sa oba rezisera Days Gone-a, pogledao sam prvih pola sata...

Oh well, izacice kad tad. Mozda planiraju vecu igru, Lucid je do sada radio samo kao ispomoc a Destruction Allstars nije bas extra prosao.

Lucid ce verovatno da se baci na nesto novo, ili ce oped da budu ispomoc za druge publishere.

Ko zna. U jednom od nekih buducih firmware-ova [koji izlaze na pola godine].

Spominje se neki Bravia-themed firmware sad u narednim nedeljama, mada ja mislim da nece biti nista od toga.

Oh well, izacice kad tad. Mozda planiraju vecu igru, Lucid je do sada radio samo kao ispomoc a Destruction Allstars nije bas extra prosao.

Lucid ce verovatno da se baci na nesto novo, ili ce oped da budu ispomoc za druge publishere.
Meni je bas drago sto rade TW reboot iskreno mislio sam da ce bataliti taj IP zauvek. U svakom slucaju samo neka rade.

Back
Top Bottom