• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Moguće, sumnjam da će biti ispod 60€ u maloprodaji i kod švercera. Mislim da su ovim potezom batalili limited edition konzole, dobićeš ove panele uz neku AAA igru za 100€ (u najboljem slučaju) i to je to.

Da li neko možda zna kako skontati po oznakama koji Dualsense je išao uz konzolu, a koji kao dodatna oprema?

Da li neko možda zna kako skontati po oznakama koji Dualsense je išao uz konzolu, a koji kao dodatna oprema?
Haha bukvalno sam zamenio pad neki dan sa ortakom igrali kod njega i imali 3 bela kontrolera, danas gledali serijske I na kraju skontali po prašini na touchpadu :D koji je čiji.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Persona 5 Strikers 👌A i Dirt 5 mi se igra.
Ovi dealabs su potrefili svaki put od kad ja pratim, mada ovo mi je previše je dobro da bi bilo istinito, verovaću kad zvanično objave :)

Kupio Marvel Spiderman Remaster :love: Odnosno moju disk igru Miles Morales upgradovao u Ultimate. Kupio sam britanski kod jer je, jel te disk (EU) i redimovao na drugom UK (primarni mi je USA) nalogu. Zadovoljstvo je kostalo 20 funti.

Jedan ima vise teksta od drugog, sad koji ubij me ako znam. Tako i ja, sad ne znam koji je fabricki uz konzolu dosao a koji je uzet naknadno XD

Xbox Series unutar kutije imaju bar kod i serijski broj kontrolera, možda je i sa PS5 isti slučaj.

Sveza vest o TLOU1 remake-u... kojeg je prvo zapoceo novi San Diego mini tim koji nije poziveo, pa Bend [koji su se izborili da rade na novim IP-u], i na kraju je sve zavrsilo kod Naughty Dog-a koji su od pocetka radili na ovom projektu. Ja licno ocekujem da modernizuju grafiku i promene istrazivanje/borbe i iznednace gameplay sa odlicnim TLOU2, ali da ce 100% starog storytellinga biti ocuvano. TLOU2 je svakako imao flashbackove na dogadjaje keca, to je sve set in stone.

Mislim da ce ovo biti izdato blizu HBO TV adaptacije.

Back
Top Bottom