• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Zaraduju jer su dominantni na trziste i odrzavaju se sa minimalnim ulaganjem.

Playstation Studios su u totalnoj hibernaciji.
Sta smo dobili iz njihove kuhinje?

Naughty Dog - 0
Santa Monica - 0
Sucker Punch - 0
Polyphony Digital - 0
Guerilla Games - 0

Znaci ne racunamo PS4 igre i projekti poceti 2014-2015god.... 5 visokobudetnih studija sa 0 najavljenih PS5 igara!!!
Nit jedan jebeni teaser trailer. Da bar kazu - radimo na ovo i ovo. Malo nam je 60 miliona prodatih konzola. Cekamo da se prodaju 150 miliona pa da istavimo novu igru, jebes ga skupa je igra, treba opravdati ulaganja.
Moreee.... deset Concorda da im se zadese, da im procuri taj thermal liquid metal i da imaju 40% failure rate, propali da bog da.

Mnogo ti to tu ne racunas. :)

Verovatno neces racunati i gomilu PS5 igara koje ce izaci par godina posle premijere PS6.

Mislim da im je to oko kontrolera najdebilnija odluka.

Umesto da i u tom polju zavladaju na PC-u, oni jedu govna i to baš žestoko, pasu govna.

Mislim da im je to oko kontrolera najdebilnija odluka.

Umesto da i u tom polju zavladaju na PC-u, oni jedu govna i to baš žestoko, pasu govna.
Ima podrskapreko dualsenseX aplikacije za komp i mak alida,moglisu cmarovi japanski dati isto nativno kao za dualsok4 ,mada preko blututa nasteamu radi dualsense aliopet :)

• PS5 Pro Digital arrives on Nov 14th for £499.99, The disc version (he calls it “deluxe”) arrives Dec 5th at £589.99
  • The PS5 Pro will support HDR10+ and Dolby Vision on select streaming services and physical media
  • Improved Dualsense with better battery life and enhanced triggers

rekao sam odmah cim je otkazana igra da ce biti ovog picvajza. :D Ali jbg nisam mogao da dam 40e na ono djubre iako ce biti i 200e posle. 🤣
Ne bi ga prodao, samo bi ti ostale zarobljene pare na đubre

Back
Top Bottom