• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

hahaha kad povuku sve kopije sad sa polica pa postane 200e kolekcionarska igra. :D
Ja se nadam da nece, uvek treba rezervnih ps4/5 kutija. :D

Ček, kupiš igru na launchu i ugase ti servere odmah?
I to je sada ok?Mislim ,mozda je taj konkord shitina ali neko je to kupio i zeleo da igra day one?Njima se ne isplati i ugase servere i refundiraju i resili su stvar...Treba da se konstantno bojkotuje sony jos od napustanja vite tj podrske za nju.
To je licemerje kakvim mi jos nismo svedocili do danas ,znaci sve sto im ne bude bilo po volji ili profitu ce proci ovako u buducnosti...
Stvarno ih boli sto ms ubija sa gamepasom :)

Zbogom Concord, nismo te ni upoznali [a ni imali sansu da zaigramo na Steamu zbog PSN logina :D].

Verovatno ce se vratiti kao F2P sledece godine.

Sa tim grozno dizajniranim likovima ni kad bude f2p me ne zanima.
Sve hero shooter igre mi imaju apsolutno slicne all-over-the-place dizajnove, Apex, Valorant, Overwatch, Deadlock...

Koliko se prica o tom Concordu da ga niko ne igra, pa krenuli bi ljudi da ga kupuju ali vidi se sad da su to sve non gameri gde se samo juri nova tema za content

Ovo sam ja pričao, svako ko je igrao igru je hvalio gameplay loop, srao po dizajnu likova, manjku identiteta i naravno sadržaju. Igra jeste zabavna, jako zabavna, ali je zabavnije da se sere po njoj, nebitno da li si je igrao ili ne, da se likuje i uživa u propasti jednog studija.

Ovo sam ja pričao, svako ko je igrao igru je hvalio gameplay loop, srao po dizajnu likova, manjku identiteta i naravno sadržaju. Igra jeste zabavna, jako zabavna, ali je zabavnije da se sere po njoj, nebitno da li si je igrao ili ne, da se likuje i uživa u propasti jednog studija.

He he, neko bi pomislio da je u pitanju Ubisoftova igra.

E zamisli počeo sam objektivno da pišem o igrama drugih izdavača i devova :D

Dobro ali tako je za sve jbg, ne samo za igre.

Back
Top Bottom