- Reaction score
- 10,886
Verovatno i hoće.Da predju na F2P model sto je i trebalo od prvog dana.
Verovatno i hoće.Da predju na F2P model sto je i trebalo od prvog dana.
Za te pare tju probati igru, mozhda mi se i dopadne.Ni onda nece biti igraca![]()
Nije baš odmah. 15 dana od launcha.Ček, kupiš igru na launchu i ugase ti servere odmah?
I to je sada ok?Mislim ,mozda je taj konkord shitina ali neko je to kupio i zeleo da igra day one?Njima se ne isplati i ugase servere i refundiraju i resili su stvar...Treba da se konstantno bojkotuje sony jos od napustanja vite tj podrske za nju.Ček, kupiš igru na launchu i ugase ti servere odmah?
Sve hero shooter igre mi imaju apsolutno slicne all-over-the-place dizajnove, Apex, Valorant, Overwatch, Deadlock...Sa tim grozno dizajniranim likovima ni kad bude f2p me ne zanima.
JA NE IGRAM CONCORD VISHE OD TEBE!Koliko se prica o tom Concordu da ga niko ne igra, pa krenuli bi ljudi da ga kupuju ali vidi se sad da su to sve non gameri gde se samo juri nova tema za content
Koliko se prica o tom Concordu da ga niko ne igra, pa krenuli bi ljudi da ga kupuju ali vidi se sad da su to sve non gameri gde se samo juri nova tema za content
Ovo sam ja pričao, svako ko je igrao igru je hvalio gameplay loop, srao po dizajnu likova, manjku identiteta i naravno sadržaju. Igra jeste zabavna, jako zabavna, ali je zabavnije da se sere po njoj, nebitno da li si je igrao ili ne, da se likuje i uživa u propasti jednog studija.
Dobro ali tako je za sve jbg, ne samo za igre.Ovo sam ja pričao, svako ko je igrao igru je hvalio gameplay loop, srao po dizajnu likova, manjku identiteta i naravno sadržaju. Igra jeste zabavna, jako zabavna, ali je zabavnije da se sere po njoj, nebitno da li si je igrao ili ne, da se likuje i uživa u propasti jednog studija.