• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Sto u ps5 topic kada je igra multiplatform ? :D

Elem nikad necu skontati toliki praise za ove filmove, meni su meh. Al kao igra moze biti OK. Ovo rade likovi sto su pravili Remothered naslove koji su OK Clock Tower klonovi, ovo deluje kao projekat za njih posto kontam da ces se skrivati veci deo igre :D

Sto u ps5 topic kada je igra multiplatform ? :D
Da bi se tastatura ratnik trigerovao...
Ma ja sam čovek u godinama, u braku, imam troje dece, jel ti stvarno misliš da imam vremena da za svaku vest, glasinu, trejler vršim analizu da li je prikladna za ovu ili onu platformu/temu itd. Relax

Bio bi pun pogodak da izbace softversku podršku kroz ps5 update da emulira ps1,PS2 i ps3 preko optičkog drajva [emoji846]
Da vidim Jos jednom kilzone2 i resistance 2 u 4k 60 :)

Послато са WP26 помоћу Тапатока

Bio bi pun pogodak da izbace softversku podršku kroz ps5 update da emulira ps1,PS2 i ps3 preko optičkog drajva [emoji846]

Jeste, umesto da ti prodaju remastere.

To bi bilo fino, mada emulacija obicno podrazumeva 1:1 prikaz softvera. Vecina PS3 igara je ciljala na 720p i 30fps.

Kako je krenulo sa PS2 igrama, emulacija ce biti samo za digitalna reizdanja starih igara koje prodaju preko PSN-a. A tu je i pitanje sta BD drajv na PS5 moze da pusti, da li moze uopste da procita PS1 disk...

To bi bilo fino, mada emulacija obicno podrazumeva 1:1 prikaz softvera. Vecina PS3 igara je ciljala na 720p i 30fps.

Kako je krenulo sa PS2 igrama, emulacija ce biti samo za digitalna reizdanja starih igara koje prodaju preko PSN-a. A tu je i pitanje sta BD drajv na PS5 moze da pusti, da li moze uopste da procita PS1 disk...
Nisi razumeo ...
Serija x recimo kada ubacis disk od splintercell igre ode na neki sours i skinesaservera igru ali zahteva disk u drajvu zbog verifikacije prisustva fizicki igre ,ne vidim nikakvo ogranicenje ps5 konzolnih mogucnosti po tom pitanju osim llenjosti,nemara ili klasicne japanske pohlepnosti sitnicarenja da prodaju sada digitalne verzije igara anekome metal isusu i meni leze 500 plus ps3 opptickih disk igara ....

Tu je MS manuelno adaptirao stare igre, Sony to radi sada ali jako sporo sa PS2 igrama [koje moraju ponovo da se kupe] i rezultati nisu bas najsjajniji.

Koliko je vremena proslo, vise niko ni ocekuje da ce Sony ponuditi da stari diskovi budu upotrebljivi opet [osim PS4 naslova].

Nisi razumeo ...
Medieval_Morons.jpg

Other titles in Dealabs' preview include:

Pathfinder: Wrath of the Righteous – Enhanced Edition

Mount & Blade II: Bannerlord

No More Heroes 3

Travis Strikes Again: No More Heroes Complete Edition.

Tom Henderson javlja da kod PlayStation-a nema izmena oko PS5 Pro plana, ali da njegovi izvori ne znaju kakav ce biti tacan tajming oko prve najave i datuma dolaska u prodaju. U proslogodinjoj internoj dokumentaciji koju je video se spominje novembar 2024.

Sto se certifikacije igara tice, od 30. jula krece prva podrska za PS5 Pro code, a od 15. septembra ce sve PS5 igre poslate na sertifikaciju morati da budu na SDK verziji koja podrzava Pro. Slican pristup je imao i PS4 Pro na sredini prosle generacije, igre su morale da budu pravljenje na Pro-aware SDK-u sto je brzo napravilo veliku podrsku za jaci hardver u softveru koji je izlazio.

Ako se istorija ponovi, PS5 Pro najava ce biti u septembru. Ove godine je Sony potvrdio da ce biti deo Tokyo Games Show-a [kraj septembra].

Izgleda ce biti za Pro samo jedan dan, blog post od danas mozete kupiti Pro enjoy :D

trebali su da urade Astro-bot limited edition konzolu bundle sa igrom.
Ali jbg stipse su Sony a i mrzi ih da se cimaju.

Back
Top Bottom