Sto je najgore, apsolutno niko nije ocekivao da ce nastavak zaboravljenog Helldivers-a ostvariti mega uspeh.
A sada "proverena" FPS hero shooter igra je apsolutni flop, iako je napravljena dobro, promovisali su je dosta, ima dobar gameplay, i veliku najavu post-launch contenta.
High risk, high reward, ali prvo zvezde treba da se poklope da live service uhvati inicijalnu podršku javnosti. Valve evo pravi veoma slicnu igru, ali skoro sigurno ce biti mega uspesna...
Nikakav marketing nemaju, igra je praktično playable od 20. apsolutno niko ne zna, nigde nema reklama, nigde ništa. Kao što sam i rekao, igra je izašla i nestaće a ljudi neće ni znati. Ortak koji samo ima PlayStation kada sam ga pitao za igru da li će uzeti, on kao, Concord, šta je to, nešto za PSVR2?
Najgore je što je igra stvarno zabavna i dobra, znači ono, samo što se plaća nešto šta bi u današnjoj industriji trebalo da bude free, isuviše je mršava sa contentom.
Concord ne uspeva jer je trend chaser, počela da se prvi čim je izašao Overwatch. Kada su videli šta je blizz uraido onda su oni poleteli kao možemo i mi. Fora je što je prošlo 8 godi i igrači ne lude više toliko za takvim igrama niti im treba substitute za OW za one koji igraju. Sem Abilities, nema nikakava gameplay novina koja bi razlikovala ovu igru i ono postavila je na svome. Nije dovoljno drugačija kao što je Valorant bio od Counter Strikea, ili sada Spectre Divide od ove dve.
Helldivers 2 sa druge strane, vrsta igre koju NIKO ne izbacuje proteklih godina, makar niko od velikih igrača. Dostavili polished sranje sa zabavnim gameplayem i toliko novina i razlika u odnosu na ostale igre sličnog tipa i naravno da su pokidali.
Concord je bukvalno bastard child Overwatcha, Destinya i GOTG-a. Imali trojku i izleteo Concord.