• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Pretpostavlja se da je development za ovo đubre koštao preko $150M. Jbga tako i treba kad nećeš da finansiraš Driveclub, Wipeout, Motorstorm, Resistance, Killzone, Jak, GoW Ascension port, PS3 BC...
Bravo istoog sam misljenja po tom pitanju :)

Sto je najgore, apsolutno niko nije ocekivao da ce nastavak zaboravljenog Helldivers-a ostvariti mega uspeh.

A sada "proverena" FPS hero shooter igra je apsolutni flop, iako je napravljena dobro, promovisali su je dosta, ima dobar gameplay, i veliku najavu post-launch contenta.

High risk, high reward, ali prvo zvezde treba da se poklope da live service uhvati inicijalnu podršku javnosti. Valve evo pravi veoma slicnu igru, ali skoro sigurno ce biti mega uspesna...

Nikakav marketing nemaju, igra je praktično playable od 20. apsolutno niko ne zna, nigde nema reklama, nigde ništa. Kao što sam i rekao, igra je izašla i nestaće a ljudi neće ni znati. Ortak koji samo ima PlayStation kada sam ga pitao za igru da li će uzeti, on kao, Concord, šta je to, nešto za PSVR2?

Najgore je što je igra stvarno zabavna i dobra, znači ono, samo što se plaća nešto šta bi u današnjoj industriji trebalo da bude free, isuviše je mršava sa contentom.

Concord ne uspeva jer je trend chaser, počela da se prvi čim je izašao Overwatch. Kada su videli šta je blizz uraido onda su oni poleteli kao možemo i mi. Fora je što je prošlo 8 godi i igrači ne lude više toliko za takvim igrama niti im treba substitute za OW za one koji igraju. Sem Abilities, nema nikakava gameplay novina koja bi razlikovala ovu igru i ono postavila je na svome. Nije dovoljno drugačija kao što je Valorant bio od Counter Strikea, ili sada Spectre Divide od ove dve.

Helldivers 2 sa druge strane, vrsta igre koju NIKO ne izbacuje proteklih godina, makar niko od velikih igrača. Dostavili polished sranje sa zabavnim gameplayem i toliko novina i razlika u odnosu na ostale igre sličnog tipa i naravno da su pokidali.

Concord je bukvalno bastard child Overwatcha, Destinya i GOTG-a. Imali trojku i izleteo Concord.

Svi kažu da je igra u stvari dobra samo je izašla u pogrešno vreme, na vrhuncu otpora ka idejama koje su utkane u svaku nit vizuelnog dizajna i sa, kako ti isti tvrde, veoma malo marketinške podrške.

Pa... ne, Concord je mnogo mnogo zabavan. Problem je što nije marketovan i što se bori sa identitetom.

Poslednji put sam se ovako zabavljao u Helldivers 2, a pre toga, ne sećam se. Mislim, u nekoj multiplayer igri.

Nema tu šta da se podkupljuje, gameplay je 9, grafika je 9, content je 5, ideja je 2. Jednostavno.

A najveći problem je što igra sa 12 mapa i 6 modova (3 grupe modova od po 2) košta $40€. PlayStation jednostavno nije umeo da osmisli biznis plan za ovo, a to će sahraniti igru, na žalost.

Meni je najvishe zhao studija, ima da ih saseche SONY samo tako.

Meni je najvishe zhao studija, ima da ih saseche SONY samo tako.
Ovo im je prva i najverovatnije posledanja igra koju su napravili, nema šta da se žali u ovom slučaju. Ako ništa, barem su prikladan naziv dali studiju - Firewalk. Kao da su slutili da će da hodaju po vatri do Sonijeve giljotine za posrnule developere.

Koliko su oni zakasnili za trendom, toliko je Sony kriv, ako ne i vise, jer ih boli kurac da reklamiraju svoju igru i prodaju je vise = daju sansu devovima da pokazu svoje delo vecem broju igraca

Jedan od lepših PS5 kontrolera. Mada podseća malo na Spajdija

Back
Top Bottom