• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Mene zanima na kakvu će se Sony promociju baciti da vertical stand vrijedi +30 novaca :D
Bice free resenje na ovom linku krajem godine :D

Mene me zanima da mi vi mene kažete za koliko bi sad mogao da se proda PS5 (disk verzija) sa 1A gamepad-om, oboje bez najmanjeg traga korišćenja? Konzola je prekrivana printerboy dust cover-om i tako je provela veći deo vremena od kupovine u avgustu prošle godine? Kutija, kablovi, pomenuti dust cover, sveee.
Trebaće kinta za novi CPU i GPU kad dođe vreme za upgrade. Vreme je da se napušta konzolni brodić dok je vreme. :sneaky:
400

Jedino GOTY izdanja nečemu vrijede po meni (i indie/LRG tu i tamo), ostalo je ekološki otpad.
Ovo je tehnicki tacno a i nije.
Pratim ovog lika povremeno, prelazi igre bez patcheva.
I dok ogromna vecina igara nije kompletna u smislu da fali barem neki patch, sve mogu da se zavrse bez nekih vecih problema.
Ja se drzim prakse da indi igre kupujem fizicki nove posto su kompletne u 95% slucajeva, sem ako nisu neke "vecne update" igre tipa dead cells.
A AAA se uzima za sicu na KP kad svi zivi odigraju i krenu da ih istresaju na oglase. Tako da iako nisu kompletne barem su jeftinije nego digital a svakako ce trajati isto toliko dugo. :D

@Omega složio bi se sa tobom kada digitalne igre ne bi bile vezane za account. Sve dok Sony može da mi ga ugasi kad im se ćefne, fizičke igre će biti za mene superioran izbor.

Što se konzole tiče, ružna je, al barem je manja pa stane na police normalne veličine. Samo zbog toga bi možda prešao. Takođe, sviđa mi se ideja zasebnog drajva, jer to znači da će svaki "slim" moći da se upgrade-uje. Isto tako ako rikne drajv ne moraš menjati celu konzolu. Bolje mi je to nego 2 odvojena modela.

Zna li se koji je TDP?

Odnosno hoće biti noviji proizvodni proces?
Sony je krajem prosle godine vec presao na 6nm, DF je radio test. Za sve trenutne modele u prodaji potrosnja je manja i unutra maticna je dosta smanjena, a i cooler je manji pa se zbucno jednako ponasa kao i launch model.

Sada za novi model promovisu samo manju velicinu, tako da verovatno nece opet smanjivati APU.

Last edited:
^ Najblizi serveri ce nam biti u Madjarskoj, Hrvarskoj i Bugarskoj. Bas me interesuje sta ce DF da kaze za 38mbit 4K stream, slike sa prvog testa su izgledale skroz OK.

Back
Top Bottom