bas se svojski trude da ogade fizicki gaming. Kad vidim ovaj tumor i ja bih uzeo digital verziju.Kako je gadna regularna varijanta sa BR drajvom…
Ja apsolutno ne kapiram koliki je slim zapravo.
Pro dogodine znači 650-700€.Europa: digitalni 450, s diskom 550.
Samo disk 120. Eura naravno.
Sad svakako ‘gotovu’ i ispeglanu igru uglavnom ne možeš imati na diskubas se svojski trude da ogade fizicki gaming. Kad vidim ovaj tumor i ja bih uzeo digital verziju.
Hvala, pa ok solidno je manji.Fat (sa wiki): 390 × 104 x 260 mm, digital 390 × 92 x 260 mm
Slim (blog): 358 × 96 × 216 mm, digital 358 × 80 × 216 mm
![]()
New look for PS5 console this holiday season
Smaller PS5 design comes with 1TB storage for PS5 and PS5 Digital Edition; new model provides option to add an Ultra HD Blu-ray Disc Drive to PS5 Digital Edition.blog.playstation.com
Fat (sa wiki): 390 × 104 x 260 mm, digital 390 × 92 x 260 mm
Slim (blog): 358 × 96 × 216 mm, digital 358 × 80 × 216 mm
![]()
New look for PS5 console this holiday season
Smaller PS5 design comes with 1TB storage for PS5 and PS5 Digital Edition; new model provides option to add an Ultra HD Blu-ray Disc Drive to PS5 Digital Edition.blog.playstation.com
Ne zovu ga Slim [kao sto su to radili sa znacajno smanjenim redizajnovima starih konzola], oficijelno ovo je samo "novi PlayStation 5". Isto kao sto ce krajem sledece godine "now adorably al digital" nositi obicno Series X ime.Evo ga slim![]()
Tom Henderson je od svojih izvora odavno preneo sve tacne vesti o ovom redizajnu PS5 konzole sa detachable BD drajvom [cak ga ni on nije zvao Slim], a isti ti izvori su mu rekli da se za kraj sledece godine sprema PS5 Pro. Za sada je samo rekao ojacana graficka, brzi RAM, bolji RT.Otkud pro jbt?
Verovatno ce MS oboriti cenu, ili ce se baciti na promociju da dodatnih 1TB vredi +$50.