• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Ja apsolutno ne kapiram koliki je slim zapravo.

Fat (sa wiki): 390 × 104 x 260 mm, digital 390 × 92 x 260 mm
Slim (blog): 358 × 96 × 216 mm, digital 358 × 80 × 216 mm

To i ja pričam 5 godina, ogadili su odavno fizičke verzije jer su podaci na disku bezvredni. Plus ti ne daju ni booklet.

Hvala, pa ok solidno je manji.

Po prvi put stvarno dobijamo "fat" plejstejšn. Soni je video da je potrebna "reprezentacija" njihovih vernih kupaca pa je i konzoli dao stomačinu :P

Po strani cena ove 'nove verzije' konzole, koja je posebna priča, ali Sony stvarno mora da promeni malo dizajnerski tim. Kad su najavili PS5 pomislio sam da im se omaklo pa ispala konzola ovakva, ali izgleda da nije...

Izgleda ko vaza...
LM, mislim da im je PRO mnogo bitniji od Slima, kojeg opusteno nisu ni morali da rade...

Evo ga slim :D
Ne zovu ga Slim [kao sto su to radili sa znacajno smanjenim redizajnovima starih konzola], oficijelno ovo je samo "novi PlayStation 5". Isto kao sto ce krajem sledece godine "now adorably al digital" nositi obicno Series X ime.

BTW, digital PS5 ce opet biti jefiniji od $499 digital Series X-a. Verovatno ce MS oboriti cenu, ili ce se baciti na promociju da dodatnih 1TB vredi +$50.

Otkud pro jbt?
Tom Henderson je od svojih izvora odavno preneo sve tacne vesti o ovom redizajnu PS5 konzole sa detachable BD drajvom [cak ga ni on nije zvao Slim], a isti ti izvori su mu rekli da se za kraj sledece godine sprema PS5 Pro. Za sada je samo rekao ojacana graficka, brzi RAM, bolji RT.

Mene me zanima da mi vi mene kažete za koliko bi sad mogao da se proda PS5 (disk verzija) sa 1A gamepad-om, oboje bez najmanjeg traga korišćenja? Konzola je prekrivana printerboy dust cover-om i tako je provela veći deo vremena od kupovine u avgustu prošle godine? Kutija, kablovi, pomenuti dust cover, sveee.
Trebaće kinta za novi CPU i GPU kad dođe vreme za upgrade. Vreme je da se napušta konzolni brodić dok je vreme. :sneaky:

Back
Top Bottom