Ištvan prodaje na svoju štetu kako bi što više ljudi uživalo u čarima next gen konzole.KP prodavci robu nabavljaju sa iPon-a i tamo je trenutna cena PS5 (disk) 230,789 huf (~598€), a kad se odbije njihov PDV (tj. AFA) cena je ~538€. E sad da li neko od KP prodavaca prodaje istu za 475€ ne znam, možda, ali svakako je u tom slučaju prodaje ispod trenutne nabavne cene ili cena u oglasu jednostavno nije aktuelna.
Ne cackaj meckuMa treba da se bojkotuje taj Apple u konzolnoj/gaming industriji.
I da se ide na spasioca sirotilje i proste skupine, Xbox Bila Gejca.
Hejt incoming....![]()
Odbijes maržu,uzimaju od ljudi pre iPon-a ili po nabavnim cenamaKP prodavci robu nabavljaju sa iPon-a i tamo je trenutna cena PS5 (disk) 230,789 huf (~598€), a kad se odbije njihov PDV (tj. AFA) cena je ~538€. E sad da li neko od KP prodavaca prodaje istu za 475€ ne znam, možda, ali svakako je u tom slučaju prodaje ispod trenutne nabavne cene ili cena u oglasu jednostavno nije aktuelna.
Kod mene identično, samo Demon Souls bih igrao a da ga nema nigde drugde.Osetno manji, ovo bi već kupio, ali džaba kad je i dalje jedina igra koju bi igrao a koja nije dostupna za druge platforme Demon Souls Remake..