• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

@eufrat Od kad ne sme KP link da se stavi na forum, već samo screenshot? :unsure: I ta cena koja piše u oglasu može, a i ne mora da bude aktuelna (što je uglavnom slučaj).

Poznati uvoznik iz Subotice.

View attachment 11477

Tolika cijena je bila oduvijek? Jer znam da su ove godine bili popusti (promotivna prodaja da se riješe zaliha fat konzola očito) u dva navrata gdje je diljem EU službena cijena bila upravo 475 eura. Možda si je uvoznik napravio zalihe po toj povoljnijoj cijeni pa još nije prodao :D

KP prodavci robu nabavljaju sa iPon-a i tamo je trenutna cena PS5 (disk) 230,789 huf (~598€), a kad se odbije njihov PDV (tj. AFA) cena je ~538€. E sad da li neko od KP prodavaca prodaje istu za 475€ ne znam, možda, ali svakako je u tom slučaju prodaje ispod trenutne nabavne cene ili cena u oglasu jednostavno nije aktuelna.

KP prodavci robu nabavljaju sa iPon-a i tamo je trenutna cena PS5 (disk) 230,789 huf (~598€), a kad se odbije njihov PDV (tj. AFA) cena je ~538€. E sad da li neko od KP prodavaca prodaje istu za 475€ ne znam, možda, ali svakako je u tom slučaju prodaje ispod trenutne nabavne cene ili cena u oglasu jednostavno nije aktuelna.
Ištvan prodaje na svoju štetu kako bi što više ljudi uživalo u čarima next gen konzole.

Odbijes maržu,uzimaju od ljudi pre iPon-a ili po nabavnim cenama

Ja sam moj platio 610€ u avgustu prošle godine (nov, HFW bundle). Ipak ga neću prodavati, nek' stoji i čeka na ekskluzive kojih će valjda biti u narednom periodu. Ahh, puste želje. 😌

Koja je šansa da novi model ne koristi galijum umesto termalne paste?

Osetno manji, ovo bi već kupio, ali džaba kad je i dalje jedina igra koju bi igrao a koja nije dostupna za druge platforme Demon Souls Remake..
Kod mene identično, samo Demon Souls bih igrao a da ga nema nigde drugde.

Moram da priznam da mi se na slimu sviđa ova linija po sredini, znači da razbije ogromnu krivi belu površinu koja čini phat čudnim.

Frižideri su glavni motiv u ovoj generaciji izgleda:
15595777.jpg

Ovo je znaci Sony igra samo zato sto se test odrzava "blizu playstation"-a. Vrhunski rumor. :D

Back
Top Bottom