• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Jedna od većih grešaka mi je što sam prodao FS22 disk misleći da nemam više šta da radim u igri.
Baš se uželeo digitalne poljoprivrede, pogotovo sad kad mi svaki dan traktori i kombajni piče ulicom. Neke i prepoznam iz igre :)
Bio sam spreman da uzmem Premium Edition u novembru, pa će mi ovo leći ko budali šamar. U mojim očima Sony se iskupio za poskupljenje pretplate :D

Ode Jimbo.

edit - u penziju
F7EGoGpXsAAS95g

Last edited:
Mislim da je Jim mozda naj faceless CEO koji je SONY ikada imao. Sve ja razumem da je ovo jedan veliki biznis i da se jure profiti na kraju godine al Jim je mozda jedini za koga mislim da je zadnji put upalio PS2 ako i tada. Totalno je odsecen od igraca, nema taj duh kao prethodni lideri za gaming nego samo business.

Opa, steta sto sam prvi deo zavrsio skoro, ali kad bi radili i dvojku, bila bi bombona.

Ja bih vise voleo 3 deo ili full reboot a ne remake bilo kojeg dela koji je izasao do sada. ako bi me neki pitao da biram jednu favorite igru od sony(a da nije japanska)to je definitivno Infamous.sve sam delove presao vise puta :)

Back
Top Bottom