• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Sony je bio najavio saradnju sa Firewalk-om na novoj MP igri isto kada su potvrdili deal sa novim studiom od Jade Reymond [isto MP igra]. Sada su oba ta tima postala deo PlayStation-a.

PlayStation Studios:
Team Asobi
Bend Studio
Bluepoint
Firesprite
Firewalk Studios
Guerrilla Games
Haven
Housemarque
Insomniac Games
London Studio
Media Molecule
Naughty Dog
Nixxes
Pixelopus
Polyphony Digital
San Diego Studio
Santa Monica
Savage Game Studio
Sucker Punch
Valkyrie Entertainment

+Bungie koji je posebna SIE divizija

Random website prenosi tweet od totalnog radom lika. Pointless.

IMO lako se moze desiti da ne bude showcase-a pre E3-a. Mozda ostave za jesen, ili uopste ne organizuju taj event.

Za mene je najbolja investicija kad je PS5 u pitanju printerboy-ov dust cover, jer da nije njega do sad bi konzola bila puna prašine. 😄 I PS Extra pretplata mi teče, a konzola prekrivena. Šteta love i za pretplatu, a naročito konzolu. :rolleyes:

Za mene je najbolja investicija kad je PS5 u pitanju printerboy-ov dust cover, jer da nije njega do sad bi konzola bila puna prašine. 😄 I PS Extra pretplata mi teče, a konzola prekrivena. Šteta love i za pretplatu, a naročito konzolu. :rolleyes:
plaky brt

sta se igra onda? PC, xbox, switch?

Nažalost slabo imam slobodnog vremena da bi posvetio svakom sistemu, ali fokus mi je sad na PC-u. Juče sam uplatio i turski GP za PC. Da PS5 ima neke ekskluzive ne bi mi bio skupljač prašine, ali pošto nema, eno ga pod ceradom. :rolleyes: Switch mi se takođe ucrvljao, ali čekam novu Zeldaru pa da ga vratim u pogon. :giggle:

Nažalost slabo imam slobodnog vremena da bi posvetio svakom sistemu, ali fokus mi je sad na PC-u. Juče sam uplatio i turski GP za PC. Da PS5 ima neke ekskluzive ne bi mi bio skupljač prašine, ali pošto nema, eno ga pod ceradom. :rolleyes: Switch mi se takođe ucrvljao, ali čekam novu Zeldaru pa da ga vratim u pogon. :giggle:
Meni je i to bio prelomni momenat za nabavku ps5...
Nije da serija x ima vise ekskluziva ali je bekvards kompatibiliti tu i onda je to pola psola .
nararvno ima gomila igara 7me generacije koju nisam odigrao a box ih podrzzava :)

Teška smejurija. :LOL: Bukvalno za ove dve ipo godine od kad se PS5 pojavio u prodaji, jedva da na prste jedne ruke mogu da se nabroje ekskluzive za isti. Ali bukvalno, bez imalo preterivanja, a oni već najavljuju Pro verziju konzole. Da se ne pripremaju možda za 8K? :ROFLMAO: Ne da mi ne pada na pamet da je kupim, nego mi je žao i ovu što sam kupio. U buduće samo PC bajo moj (GP i gusarenje all the way). Jeste da stižu igre i raspalom stanju, ali takve stižu i za konzole. Kako oni poštuju korisnike i kupce tako će i dobiti za uzvrat, barem što se mene tiče.

Teška smejurija. [emoji38] Bukvalno za ove dve ipo godine od kad se PS5 pojavio u prodaji, jedva da na prste jedne ruke mogu da se nabroje ekskluzive za isti. Ali bukvalno, bez imalo preterivanja, a oni već najavljuju Pro verziju konzole. Da se ne pripremaju možda za 8K? [emoji23] Ne da mi ne pada na pamet da je kupim, nego mi je žao i ovu što sam kupio. U buduće samo PC bajo moj (GP i gusarenje all the way). Jeste da stižu igre i raspalom stanju, ali takve stižu i za konzole. Kako oni poštuju korisnike i kupce tako će i dobiti za uzvrat, barem što se mene tiče.
Samo JEDNA next gen igra- R'n'C Rift Apart

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Bukvalno za ove dve ipo godine od kad se PS5 pojavio u prodaji
Četiri godine.
a oni već najavljuju Pro verziju konzole
Nisu je najavili.

Osim toga, generalno se slažem da je loš trend koji sam kritikovao i kada je PS4 Pro izašao, ali je bilo jasno da će tako nešto da se ustali. Zato nisam ni kupio konzolu na launchu, a Pro možda i hoću. Ima tu mesta za poboljšanja, pre svega po pitanju frameratea jer cross-gen period završava, 60fps igara će biti sve manje.

Samo JEDNA next gen igra- R'n'C Rift Apart
Bio je do nedavno i Returnal, ali avaj, sad je dostupan i na PC-u. Biće verovatno remaster verzija za PS6 na kom će igra da izgleda kao sad na PC-u na max. podešavanjima (sa sve RT-om!). 😄 Ah da, tu je i Demon’s Souls Remake. Ehej, ima ekskluziva za prste jedne šake nindža kornjače. :LOL:
Četiri godine.
Kako kad se u prodaji pojavila u novembru 2020-e? :unsure:
Nisu je najavili.
Nisu još zvanično, ali to je sad već izvesno da će se desiti.
Osim toga, generalno se slažem da je loš trend koji sam kritikovao i kada je PS4 Pro izašao, ali je bilo jasno da će tako nešto da se ustali. Zato nisam ni kupio konzolu na launchu, a Pro možda i hoću. Ima tu mesta za poboljšanja, pre svega po pitanju frameratea jer cross-gen period završava, 60fps igara će biti sve manje.
Pre ću raditi upgrade PC-a kad zatreba nego konzole. :giggle:

Back
Top Bottom