plaky brtZa mene je najbolja investicija kad je PS5 u pitanju printerboy-ov dust cover, jer da nije njega do sad bi konzola bila puna prašine.I PS Extra pretplata mi teče, a konzola prekrivena. Šteta love i za pretplatu, a naročito konzolu.
![]()
Meni je i to bio prelomni momenat za nabavku ps5...Nažalost slabo imam slobodnog vremena da bi posvetio svakom sistemu, ali fokus mi je sad na PC-u. Juče sam uplatio i turski GP za PC. Da PS5 ima neke ekskluzive ne bi mi bio skupljač prašine, ali pošto nema, eno ga pod ceradom.Switch mi se takođe ucrvljao, ali čekam novu Zeldaru pa da ga vratim u pogon.
![]()
Samo JEDNA next gen igra- R'n'C Rift ApartTeška smejurija. [emoji38] Bukvalno za ove dve ipo godine od kad se PS5 pojavio u prodaji, jedva da na prste jedne ruke mogu da se nabroje ekskluzive za isti. Ali bukvalno, bez imalo preterivanja, a oni već najavljuju Pro verziju konzole. Da se ne pripremaju možda za 8K? [emoji23] Ne da mi ne pada na pamet da je kupim, nego mi je žao i ovu što sam kupio. U buduće samo PC bajo moj (GP i gusarenje all the way). Jeste da stižu igre i raspalom stanju, ali takve stižu i za konzole. Kako oni poštuju korisnike i kupce tako će i dobiti za uzvrat, barem što se mene tiče.
Četiri godine.Bukvalno za ove dve ipo godine od kad se PS5 pojavio u prodaji
Nisu je najavili.a oni već najavljuju Pro verziju konzole
Bio je do nedavno i Returnal, ali avaj, sad je dostupan i na PC-u. Biće verovatno remaster verzija za PS6 na kom će igra da izgleda kao sad na PC-u na max. podešavanjima (sa sve RT-om!).Samo JEDNA next gen igra- R'n'C Rift Apart
Kako kad se u prodaji pojavila u novembru 2020-e?Četiri godine.
Nisu još zvanično, ali to je sad već izvesno da će se desiti.Nisu je najavili.
Pre ću raditi upgrade PC-a kad zatreba nego konzole.Osim toga, generalno se slažem da je loš trend koji sam kritikovao i kada je PS4 Pro izašao, ali je bilo jasno da će tako nešto da se ustali. Zato nisam ni kupio konzolu na launchu, a Pro možda i hoću. Ima tu mesta za poboljšanja, pre svega po pitanju frameratea jer cross-gen period završava, 60fps igara će biti sve manje.