vetar
Well-known member
- Reaction score
- 2,044
PS5 U
As previously mentioned by industry insider Jeff Grubb, Sony is planning to announce its "second phase of the PS5", which was in reference to its future game slate. Ironically though, this "second phase" is very much true for Sony's hardware offerings, with the new detachable disc drive PlayStation 5, Project Nomad (wireless earphones), Project Voyager (wireless headset), and Q Lite (handheld) all scheduled to release within a very short period. It's understood that the PlayStation 5 Pro is aiming for a holiday 2024 release.
So whenever Sony's next PlayStation Showcase will be, it's seemingly going to be a big one.
Jesi razmatrao dual boot na SD?Znaci ko onaj Logitech handhled, minimalni SoC i fokus na lokalni/cloud streaming. Ako bude niska cena, mozda se i proda OK-ish, mada bio bi veliki propust kada se konzola ne bi mogla nakaciti na sve lokalne/cloud servise koje korisnik zeli [PC Steam link, Xbox console streaming, xbox cloud, geforce now, itd].
I dalje cekam da vidim koji ce uredjaj biti najbolji za Destiny 2 local playback koristeci moj Steam save. Direkt na Deck-u ne moze jer Bungie ne dozvoljava Linux verzije igre. A stream sa PC-a ne bih hteo jer hocu da mi PC ostane slobodan za druge stvari.
Otkako je izasao Lightfall, odavno nisam ovako dugo ostao uz D2.
D2 podrzava crossplay i moze save da se prebacuje sa platforme na platformu, ali navodno samo par puta godisnje. Bilo bi dobro kada bi u buducnosti totalno prebacili da save bude skroz u cloud-u i instantno dostupan na svim platformama. Kad bi to postojalo, onda bi sigurno mnogo vise koristio PS5 Remote Play.
Sto si takav Omega, pa moraju povremeno da odmene ljudi Nintendo.Treba već sada početi spremati meme-ove kada objave cijenu i specifikacije te ručne abominacije.
PS5 U
Nikad nisam igrao nesto dok kenjam, nisam cak ni citao novine, mozda zato sto mi ne treba pola sataZnaci kad odes u kenjaru i to pod uslovom da je kenjara zid do dnevne ili gde je vec konzola
Glupost, ne mi se svidja![]()
To je random fanmade mockup. Ignorisi.Ne svidja mi se ovaj asimetrican dizajn, ni sa bojama bas nisu uboli... i debeli bezeli
Da, propustih ono rumor...To je random fanmade mockup. Ignorisi.
Pearl Abyss is a South Korean video game developer and publisher, known for creating upcoming open world action adventure Crimson DesertNije to za vas, to prave kineski mmo devovi.