• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

veci leap nego ikad u playstation istoriji
Тешко ће бити надмашен скок између ps1 i ps2.

Претпостављам да се треба очекивати и Slim верзија обичног ps5. Очекујем да ће бити много компактнија што се тиче величине. Такође се питам колики ће бити ps5 pro и нагињем томе да ће имати униформни дизајн донекле, без дијелова који се качају (подлога).

Sa kog sajta se mogu povoljno kupiti PS5 diskovi? Interesuje me Demon Souls za PS5. Ranije je bio onaj base com sajt ali mislim da više nije u funkciji ili ne šalju u CG, Srbiju, BiH itd.

Sa kog sajta se mogu povoljno kupiti PS5 diskovi? Interesuje me Demon Souls za PS5. Ranije je bio onaj base com sajt ali mislim da više nije u funkciji ili ne šalju u CG, Srbiju, BiH itd.
Radi base punom parom, ali da, ne šalju više u zemlje koje si naveo.

Ja sam svojevremeno kupovao sa play asia.com i neki britanski shopto je tada bio aktuelan 2009 dok sam ceppao ps3 :)

Sad ce neki senatori koje Microsoft podmazuje u njihovoj lokalnoj drzavi Washington da pizde. :D

Inace, Konami bas ne zuri sa najavom igara. Kada su prikazali Silent Hill 2 Remake su rekli da je blizu kraja razvoja.

Ovo mi djeluje kao da je u svoje vrijeme uzrokovalo požare u mnogim japanskim papirnatim kućama :D

Back
Top Bottom