- Reaction score
- 5,269
da li su isti analozi i u novom elitu?
Skoro isti kao na One/Series/DS4/DS, samo sto imaju podesavanje otpora pa su verovatno i radjeni od kvalitetnijih-jacih materijala.
da li su isti analozi i u novom elitu?
Idi na njivu skidaj papriku 3500 din se placa dnevno.Ne kapiras ti kako je to kad kupujes, a nemas para
Koja ti je verzija bordo dzojpeda 1 ili 1A?
I Switch.Ne razumes. Xbox One, Xbox Series, DualShock 4 i DualSense kontroleri imaju identicne analoge:
Jesu.da li su isti analozi i u novom elitu?
JMBG nista a?1A je, za sve što su pitali.
Ja koristim vec evo pet godina Elite V1 kontroler 0 problema bukvalno izgleda kao da je nov.Ja koliko god da volim Elite i Elite 2 zbog udobnosti i rasporeda dugmica brate controleri su loseg kvaliteta na oba mi se guma(drzaci za ruke)odlepila jbg nije uredu i to posle sta znam godinu dana i nije da sam ih silovao nego normalno koristio
Oni nisu normalni pa ovaj novi beli elite v2 kontroler je 120 dolarameni danas legle neke pare od nekog posla i hteo sam da uzmem plavi dualsense za 65e na KP da bi mi lik rekao da je sada cena 95e za kontrolere u boji. Tako da nemoj puno da cekas inflacija u punom gasu nema deda Avrama.![]()
U gamesu je redovan 9100 a u boji 9900. Jeftinije od KP al brate i dalje skupo. A sto se elite-a tice meni je DS5 osetno bolji od Elite 2 kontrolera, jbg.meni danas legle neke pare od nekog posla i hteo sam da uzmem plavi dualsense za 65e na KP da bi mi lik rekao da je sada cena 95e za kontrolere u boji. Tako da nemoj puno da cekas inflacija u punom gasu nema deda Avrama.![]()