• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Ne kapiras ti kako je to kad kupujes, a nemas para
Idi na njivu skidaj papriku 3500 din se placa dnevno.
Odradi 3 dana i imaces dualsense ali nemoj da ga otpakujes jedno 8 godina pa ga otpakuj posle 8 god i konektuj sa kompijuterom i imaces garanciju naredne dve god pa ce ti trajati 10 godina kako si i planirao.
A dok bude tako upakovan pre unboxinga,moyes da ga uramis kao goblen i okacis u spavacoj sobi pored kalendara tako ce ti najbrze proci 8 god do unboxinga ;)

Pa to mu dodje 900 evra mesecno, na nivou evrope, nije losa ideja, da ne moram da idem u inostranstvo :D
Zavisi kolko ga pazis, ne traje meni slucajno 10 godina ovaj dzoj, tako da ne brinem da ce mi trajati dugo onaj koji uzmem.

Koja ti je verzija bordo dzojpeda 1 ili 1A?
cheese-cheeseburger.gif

Vidim da se opet pominje xbox360 kontroler kao sinonim kvaliteta. Verujem da je tako mnogo ga ljudi hvali. Ali eto ja imam sasvim suprotna iskustva. Imao sam 4 nova 360 kontrolera i svi su se pokvarili. Da ne pricam da su se na svakom gulile pecurkice neverovatnom brzinom. Ne mogu da kazem da unistavam kontrolere posto su me ostali koje sam imao od NES-a pa na ovamo odlicno sluzili.

Savrseni kontroler definitivno ne postoji. Razumem ja finansisku situaciju ipak je to samo parce hardvera. Ne treba robovati tehnici. Brate krejzi kupi kontroler koji ti se svidja i uzivaj. Ako stvarno toliko pazis na tehniku dugo ce te sluziti. E sad da ce trajati 10 godina to malo teze. Ali nece biti smak sveta ako se i ranije pokvari.

Ja koliko god da volim Elite i Elite 2 zbog udobnosti i rasporeda dugmica brate controleri su loseg kvaliteta na oba mi se guma(drzaci za ruke)odlepila jbg nije uredu i to posle sta znam godinu dana i nije da sam ih silovao nego normalno koristio

Ja koliko god da volim Elite i Elite 2 zbog udobnosti i rasporeda dugmica brate controleri su loseg kvaliteta na oba mi se guma(drzaci za ruke)odlepila jbg nije uredu i to posle sta znam godinu dana i nije da sam ih silovao nego normalno koristio
Ja koristim vec evo pet godina Elite V1 kontroler 0 problema bukvalno izgleda kao da je nov.

Zvao sam gameS i kažu da su im sve nove verzije, tako da ću tu možda uzeti i platiti 3.000 više...
Mada ne verujem ni na kp, bilo gde da prodaju više stare verzije, mislim da je to sve odavno prodato, davno je izašao ps5, još je bila nestašica, tako da verujem da je sve to staro prodato do sad.
To jedino ako se kod nekog desi da je stajalo u magacinu mesecima iz nekog razloga.

meni danas legle neke pare od nekog posla i hteo sam da uzmem plavi dualsense za 65e na KP da bi mi lik rekao da je sada cena 95e za kontrolere u boji. Tako da nemoj puno da cekas inflacija u punom gasu nema deda Avrama. 🤣
Oni nisu normalni pa ovaj novi beli elite v2 kontroler je 120 dolara :ROFLMAO:

meni danas legle neke pare od nekog posla i hteo sam da uzmem plavi dualsense za 65e na KP da bi mi lik rekao da je sada cena 95e za kontrolere u boji. Tako da nemoj puno da cekas inflacija u punom gasu nema deda Avrama. 🤣
U gamesu je redovan 9100 a u boji 9900. Jeftinije od KP al brate i dalje skupo. A sto se elite-a tice meni je DS5 osetno bolji od Elite 2 kontrolera, jbg.

Back
Top Bottom