• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Kao sto rekoh niste ni probali bili a kenjali ste,iako polovina vas triput jaci net od mene ima.
Kapiram PS4 stream malo teze ide na tu daljinu ali ps2 i 3 bi trebali sa vasim netom lagano
probao sam killzone, ono je pakao koliki je lag, a imam optiku.

istanbul airport

Attachments

• Screenshot_20220925_144230_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220925_144230_com.android.gallery3d.jpg
    129 KB · Views: 24
Ova nova revizija od PS5 sto je stigla u Japan potvrdjeno ima 6nm APU. Chip je 15% manji od launch verzije. Kao sto je ranije navedeno, konzola trosi malo manje struje i manje se greje, ali performanse su iste.

Još uvek nije dovoljno za PS5 Slim, verovatno kad pređu na 5nm negde 2024. će stići Slim.

Ima li neka informacija, kad Sony planira da izbaci nove boje za dualsense dzojpede?
Znam da su skoro izbacili: pink, svetlo plava i ljubicasta, ali ne svidjaju mi se te boje, ja bih beli ili bordo, ali problem je sto su ta dva vec stari 1 modeli, a ja bih novije 1A modele, koji su samo te nove 3 boje, a sto se tice belog i bordog, dok ne otvoris kutiju, ne znas koji je model u pitanju.
Pokusavam da nadjem nekog dilera koji bi mozda mogao da mi garantuje ako uzmem beli ili bordo, da ce biti nova verzija, tipa da otvorimo zajedno kutiju, ali mislim da ce to tesko ici...
Vidim najavljuju gray camo boju, sto mi je isto sranje.

Imam obe revizije džojpeda (oba bela) i nema ikakve razlike (u radu). Što se hardvera unutar džojpeda tiče sve je apsolutno isto, s tim što druga revizija ima malko deblje opruge u trigerima. To je sve.

Ali lopovi iz Sony-ja nisu objavili servisnu knjigu i taksativno listu korištenih komponenti za DualSense.
I usput staviti hall senzore na analogne stick-ove.
Zajebancija na stranu, kad pogledas kakve je manuale i one sematske prikaze nekada imao sony tuga.
Nekad je made in Japan i znacilo nesto.

Iskreno meni ps5 ne izgleda lepo sto se karoserije tice...
Video sam ga prvi put letos kod jovcov u stanu sve je super i lepo radi ssd cak cini mi se za nijansu brzi od serije x ali konzola kao konzola izgleda kao aparat za varenje...
Nije da je serija x nesto lepsa ali iskreno ta boxova linija mi je nekako priohvatljivija jer ipak xbox je to kao sto i sam naziv govori :)

Imam obe revizije džojpeda (oba bela) i nema ikakve razlike (u radu). Što se hardvera unutar džojpeda tiče sve je apsolutno isto, s tim što druga revizija ima malko deblje opruge u trigerima. To je sve.
Nije razlika samo u debljim oprugama, vec ima i manje sanse za stick drift, kao i duzi battery life.

Sto se tice Sonija, razumem sto nisu mogli serijski broj da napisu na kutiji, ali mogli su makar da oznace dal je novi model u pitanju ili ne, da znaju ljudi sta uzimaju.
Ovako nijedan diler mi nece dati da otvorim kutiju i da vidim koji je serijski broj, tako da mi je jedina sansa ili polovni (sto ne zelim) ili da cekam da se pojavi neka nova boja ili special edition dzojpeda, tako nesto... ili da na silu uzmem ljubicasti.

Za sada sam odustao od kupovine i cekam potez Sonija...

Ako vec bojkotujes Xbox kontroler za PC gaming, a tripujes se za dualsense, uvek mozes da uzmes 8bitdo pro 2 kontroler.

Nije da mrzim xbox, vec samo nisu ponudili next gen dzojped, kao sto je sony...
Kad vec uzimam dzojped, zelim da ima nesto novo i next gen u sebi, a to su haptic, adaptive, dok meni i gyro i trackpad znace puno, a nema ih xbox dzojped...
Tako da meni samo dualsense odgovara (bez obzira na neke probleme koje trenutno ima), a to sto mi preporucujes, ni ne znam sta je to i kako to moze da mi zameni sve ovo sto ima dualsense...

To što ti tražiš radi kako treba na PS5; na PC-u ili ne radi, ili ne radi bez kabla/receivera ili radi polovično uz korištenje neke dodatne aplikacije.
Na kraju krajeva gledaš u ekran a ne u boju kontrolera.

Back
Top Bottom