• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Jel moze neko da mi preporuci kabl za dualsense, posto vidim da u kutiji ne stize kabl, citao sam ranije da su neki kablovi samo za punjenje, a meni treba kabl sa kojim mogu istovremeno i da punim dzojped i da igram. Povezivao bih ga na PC, imam i obican usb-a na njemu, ali i usb type c, napisite mi koja je najbolja verzija, dal da uzmem usb-c to usb-a ili usb-c to usb-c?

Ovako nesto - https://www.games.rs/accessories/20257-spartan-gear-double-sided-charging-cable-type-c-red
?

Edukuj nitendo nubaru!

Inače što se tiče kabla, na soniju neće svako usb c kabl da radi. Probao sam pre neki dan neki random, kada je trebalo da ažuriram software ali nije radio.
Možda treba da bude malo jači presek kabla.

Edukuj nitendo nubaru!

Inače što se tiče kabla, na soniju neće svako usb c kabl da radi. Probao sam pre neki dan neki random, kada je trebalo da ažuriram software ali nije radio.
Možda treba da bude malo jači presek kabla.
Nece svako kablO da radi a, mozda fali namotaja jos u njemu ili zato sto je 1A verzija jojpada pa je taj probirljiv

Brate dal si realan, najobicniji usb ulaz i na usb c. XD Zdao si se u ovu pricu oko dzojpeda kao da je ne znam sta, ne ocekuj previse od dual sense-a da se sto manje razocaras ;)
Netacno, ne moze "bilo koji kabl" da ti puni dzojped i da mozes istovremeno da igras, onaj sto sam linkovao gore ne znam dal moze, ne pise nista na njemu, pa mi bas i ne obecava, dok na ovom - https://www.games.rs/accessories/17773-subsonic-charge-play-cable
pise da upravo to radi, ali ga nema na stanju.

sony smećari
e da kupih opet igru 5 dana pre nego sto dodje za dzabe ko 6 puta do sad, tacno bih se propucao...

odlican mi je hot wheels, ne znam iskreno jel stvaran kvalitet ili mi lezi, ali licno mi je vrlo zabavan

da je malo lepsi, i da se krece sa losijim autima (otkljucaju se odlicni prakticno odmah), bilo bi bolje, ali i ovako sam hteo da kupim

Povezivao bih ga na PC, imam i obican usb-a na njemu, ali i usb type c, napisite mi koja je najbolja verzija, dal da uzmem usb-c to usb-a ili usb-c to usb-c?

Ne bih uzimao usb-c na usb-c; tacno je da ima nesto brzi response, pogotovu na igrama koje koriste haptic (zbog brzeg prenosa podataka), ali mislim da je to zanemarljivo;

Veci problem je sto bi trebalo kabal i dzojstik uvek spajati isto (dakle uvek isti ulaz da ide u dzojstik); u suprotnom se znacajno smanjuje radni vek kabla, cak i dzojstik moze da se osteti

Ovo se, naravno, nece desiti za par nedelja, ali na duzi period, itekako je stetno!

Moj savet je usb-c to usb-a, cisto da si siguran da uvek nabadas isti kraj u dzojstik; ako bas mora usb-c to usb-c zbog play-and-charge funkcije, mozda oznaciti kraj koji ide u dzojstik i definitivno obracati paznju u kom "smeru" se kabal koristi

meni ce kabl stalno biti u kucistu, tako da ne moze da se pogresi, jedino iz dzojpeda vadim po potrebi.

Nije bas full jailbreak koji je podoban za obicne korisnike, ali definitivno je solidan pocetak. Launch rate za browser exploit je ~30%, i nema unsigned code execution-a ili podrske za patchovanje kernela [nema lansiranja piratskih igara ili homebrew-a].

Firmware 4.03 je izasao u oktobru prosle godine.

Sony ce napraviti remaster svega, ali naravno zaobici ce Bloodborne. :D

Ocekujem izdanje kao Ghost of Tushima Directors Cut, malo ulepsana verzija koja ce podrzavati PS5 HW dodatke [dualsense, 3d audio, fast loading]. Ne treba ocekivati full rebuild kao TLOU Part1, mada bilo bi lepo da ugrade u keca nov sistem facijalnih animacija iz HFW. Facialne animacije za sidequestove su najveca boljka originala.

A ocigledno im je da im se isplati da izbace reizdanja starih igara, prodaju se dobro i naprave se relativno brzo.

Back
Top Bottom