• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

To što ti tražiš radi kako treba na PS5; na PC-u ili ne radi, ili ne radi bez kabla/receivera ili radi polovično uz korištenje neke dodatne aplikacije.
Na kraju krajeva gledaš u ekran a ne u boju kontrolera.
Dzabe mi mlatimo praznu slamu, na kraju ce da padne onaj logitech sa ventilatorom osecam. 🤣

^ brate guglao sam po ceo dan zadnjih nedelju dana, imas gomilu artikla gde pise da su to razlike.

To što ti tražiš radi kako treba na PS5; na PC-u ili ne radi, ili ne radi bez kabla/receivera ili radi polovično uz korištenje neke dodatne aplikacije.
Na kraju krajeva gledaš u ekran a ne u boju kontrolera.
Znam sve o tome kako radi, sta radi, sta treba da se uradi itd i doneo sam odluku, da mi je i tako bolje nego xbox koji ne radi skoro nista od onoga sto zelim...
Uostalom, vec imam xbox dzojped (doduse sa kablom), ovaj dole sto pominje Ivan.
Dzabe mi mlatimo praznu slamu, na kraju ce da padne onaj logitech sa ventilatorom osecam. 🤣
Tako i jeste za sad, cepam taj Logitech sa ventilatorom, dok se ne pojavi nesto sto me zanima :)

Ovaj sto imam vec fazon 10 godina, nikad ni najmanji problem.
Svako je bolje uzeti verziju gde su manje sanse da se to desi, ako vec mozes da biras.

Ne razumes. Xbox One, Xbox Series, DualShock 4 i DualSense kontroleri imaju identicne analoge:

anldbz.jpg

Losi su generalno (sto se tice drifta). Pa kako ti se zalomi, BUKVALNO.

Last edited:
Treba imati sreće, istina. Ali u krajnjem slučaju zato i imaš garanciju od dve godine.

i doneo sam odluku
Jesi đavola kad gledaš boju i serijski broj. Da ti je zaista stalo do tih 'naprednih' funkcija bio bi već ispred tebe. Ako kupuješ sa namjerom da ga koristiš deset godina onda ćeš se brzo razočarati, u garantnom roku rekao bih...

Ne kapiras ti kako je to kad kupujes, a nemas para, pa moras da kupis savrseno, jer nece biti para da se kupi novi, ako se desi neki problem.
Lako bi meni bilo da radim i imam para, pa bi uzeo koji bilo, pa ako mi se ne svidi, lako bi uzeo drugi.
Ovako moras da uzmes najbolje sto mozes, da ga mazis i pazis i nadas se da ce trajati 10 godina, kao sto je ovaj sto ga imam.
Ja sam prodao (ispod cene) svoj procesor, maticnu i rezac da bi skupio pare za ovo.

Ne kapiras ti kako je to kad kupujes, a nemas para, pa moras da kupis savrseno, jer nece biti para da se kupi novi, ako se desi neki problem.
Lako bi meni bilo da radim i imam para, pa bi uzeo koji bilo, pa ako mi se ne svidi, lako bi uzeo drugi.
Ovako moras da uzmes najbolje sto mozes, da ga mazis i pazis i nadas se da ce trajati 10 godina, kao sto je ovaj sto ga imam.
Ja sam prodao (ispod cene) svoj procesor, maticnu i rezac da bi skupio pare za ovo.
Brate Crazy samo Onlyfans i Patreon skupis zacas.
A i sta je dzojstik 50€ nije auto majku mu

jer nece biti para da se kupi novi, ako se desi neki problem
Odmah se moraš pomiriti s tim da neće trajati deset godina jer kvalitetom nije nešto naročito, zato uzmi lokalno sa 2 god garancije i miran si koliko-toliko.

Savršeno ili nešto blizu toga u ovom slučaju ne postoji.

Ni u kom slucaju ne postoji. Razumijem donekle opsesiju ali u vecini slucajeva je to zamlacivanje nebitnim stvarima (govorim iz licnog iskustva). Kupi kontroler i vozi, uzivaj i eksploatisi. Lubrikant od palminog ulja iz cipsa redovno da je prisutan na njemu. Ponekad ga rekreativno baci na sofu. Ne robuj plastici.

Najbolja je ona izreka "ja sam kupio njega, nije on mene"; Ništa od gaming periferije trenutno na tržištu nije savršeno, rekao bih čak da je na granici prihvatljivog.
WiiU Pro je vrhunac poslednjih godina,do jaja je sve

WiiU Pro je vrhunac poslednjih godina,do jaja je sve
Meni je isto bio solidan, udoban sa top baterijom ali se nikako nisam mogao prilagoditi na lokaciju ABXY dugmića.

DS3 bi i dalje bio top kontroler da im baterije uglavnom nisu propale do sada.

Back
Top Bottom