• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 Playstation 4 generalna diskusija - hardware, software, vesti

Nije izašao, brujao bi internet.

Inače i kod fat konzola postoji novija revizija koja se manje greje, čisto da imaš info

Jos samo jedno pitanje. I dalje moze da se odradi jailbrak samo ako je konzola na 9.0 i nizem softveru? Ili je mozda izasao i za veci?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

9.0 i niže je trenutno moguće jailbreakovati. 5.05 (koji sam ja imao) je i dalje najstabilniji, a ako si negde između 5.05 i 9.0, mislim da se predlaže updateovanje konzole na 9.0 zbog većeg success rate-a prilikom pokretanja jailbreaka.

Ovaj subreddit sam pratio religiozno i mislim da ima sve informacije koje su potrebne za nove "hakere" kao i za one koji žele da isprate najnovija dešavanja.

Note: Postoji i verzija subreddita za ps5, gde je već pokazano da je moguće jailbreakovati ps5 putem browsera, međutim, još uvek nije public i pitanje je kada će biti.
Note2: Baš skoro su neki "hakeri" claimovali nagrade od Sonyja za pronalaženje propusta u njihovim konzolama. E sad, da li je to nešto za >9.0 PS4 ili nešto za PS5, to još uvek ne znamo dok ne postane public (ako se "hakeri" odluče na tako nešto).

Last edited:
Evo moj PS4 kupljen na launch-u šlajka već evo osma godina bez ikakvih probelma, konzola nikad nije otvarana. U idle-u je gotovo nečujna, takođe i u dosta igara, a u nekim se kuler zavrti maksimalnim obratajima (npr. u CP2077, ali ne konstantno).

Isto i kod mene. God of War ga je malo produvao, ali inače relativno tiho radi.

Moj bio bučan od prvog dana.
Tek kasnije kad sam čistio i menjao pastu bilo je bolje. Na Battlefieldima i Final Fantasy 15 mislio sam da će da poleti. Ostale su bile ok. Ni Elden Ring kao poslednja igra koju sam igrao na staroj konzoli nije pravila prevoše buke… kad sve saberem verovatno me zakačila takva serija.

A u svemu ostalom zaista sjajna konzola, posle hiljada sati igre sve radi kao prvog dana.

Normalno kad se išlo na safe bet ultra spori CPU i HDD.

Upravo sam zavrsavao post gde pisem da su mi ljudi preporucili konsolemaniju ali me Eufrat pretece. Ovih dana narucujem jedan za klince svi tvrde da prodaje orginale.
Jel se lik i dalje tako zove na KP, jer ne mogu sad da ga nadjem?

Jel se lik i dalje tako zove na KP, jer ne mogu sad da ga nadjem?
Nema ga vise, slao sam mu poruke i na viber ne odgovara. Vec dva meseca nema ni jedan oglas i ne javlja se. Sta se desava nzm

Iz mog iskustva imam onu prvu verziju i slim. Slim i dan danas radi bez problema nikad ga nisam otvarao . Dok sam prvoj verziji menjao par puta pastu i cistio jer krene samo da se dere kao nenormalan. Dok slim verzija je tiha i dalje funkcionise ekstra , tako da je moja preporuka slim.
Isti slucaj kao sa ps3...

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Back
Top Bottom