• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 Playstation 4 generalna diskusija - hardware, software, vesti

Nisam ti mnogo od pomotji, ali DS3 mozhesh igrati dok je spojen kabelom, ne morash imati bluetooth. Ne znam da li je tako i sa DS4.

Nov DS4 ispod ~40€ je sigurno kopija. Nemoj to da kupuješ. Možeš da ga povežeš na PC kablom, a možeš i preko Bluetooth adaptera.

DS4 je odličan. Mada, ako je samo za PC, možda je Xbox One S (ili Series S/X) gamepad bolji izbor, jer PC igre uglavnom njega nativno podržavaju. Ali opet - ili kabl ili BT adapter.

Vec imam gamepad - Logitech Chillstream, ali je sa kablom, a to mi vise ne radi posao, jer imam novi raspored u sobi, pa mi kabl vise nije dovoljno dugacak, zato sad u obzir dolazi samo bezican gamepad.

Ja sam na KP gledao taj DS4 za 2600, izgleda ko original, pise Sony Playstation na njegovoj kutiji, bas izgleda ko original, evo pogledajte -

Aaaaa upravu ste, pise u oglasu da je kopija :(

Jel zna neko gde mogu da uzmem original, ali ako je moguce na KP, jer verovatno deru u domacim radnjama?

Sta znam, naginjem ka PS dzojpedu, jer kao sto rekoh igracu dosta PS3 igra na emulatoru, kao i ove PS exkluzive koje stizu na PC, a tu je malo Xbox igra, osim tog novog Halo i Forze... ne znam... mozda mi je i dosadio xbox stil, pa bi sad malo ps da furam...

https://www.kupujemprodajem.com/kon...controller-dualsense-kontroler/oglas/70615870

Provereno prodaje originale...

Green Camouflage 52e
Midnight Blue 52e
Jet Black 52e
Magma Red 52e
Glacier White 52e
Titanium Blue 52e
Gold 52e

Upravo sam zavrsavao post gde pisem da su mi ljudi preporucili konsolemaniju ali me Eufrat pretece. Ovih dana narucujem jedan za klince svi tvrde da prodaje orginale.

I ja preporucujem za pc xbox gamepad.
- Nativno je podrzan
- koristi redovne baterije, pa ako imas vec neke punjive ne moras uzimati, ako bas zelis ima i on svoju koju mozes kupiti, a mozes i random alkalne uzimati
- jeftiniji je od ds4
- e sad, ja sam kacio dualsense pre neki dan na pc i da bi ga koristio morao sam da palim ds4 for windows da bi radio preko bt za windows store igre, mozda steam konta, ali za igre van, ne, bar ne u mom slucaju
- i na kraju mnogo je bolji i kvalitetniji u odnosu na ds4 sa vecim izborom sarenisa :D

Koji tacno preporucujes, moze pun naziv? posto ne znam na koju generaciju xbox-a mislis, ovaj zadnji?

Koji tacno preporucujes, moze pun naziv? posto ne znam na koju generaciju xbox-a mislis, ovaj zadnji?
Za koji god imas love i xbox one v2 i ovi series x novi imaju bt i wireless konekciju.

Ovo sto ti je Eufrat okacio, on je kul lik skroz, uzeo sam od njega masu stvari. Prodaje i nove i polovne.

https://novi.kupujemprodajem.com/ko...s-x-elite-2-controller-xboxone/oglas/70702234

Trazi burazer konzolu za klinca. Jedan poznanik nudi svoju ps4 Pro ( 1 Tb) konzolu sa 2 joistica, charging station i par igara. Koliko ovo vredi?

Back
Top Bottom