Jos samo jedno pitanje. I dalje moze da se odradi jailbrak samo ako je konzola na 9.0 i nizem softveru? Ili je mozda izasao i za veci?
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Jel se lik i dalje tako zove na KP, jer ne mogu sad da ga nadjem?Upravo sam zavrsavao post gde pisem da su mi ljudi preporucili konsolemaniju ali me Eufrat pretece. Ovih dana narucujem jedan za klince svi tvrde da prodaje orginale.
Nema ga vise, slao sam mu poruke i na viber ne odgovara. Vec dva meseca nema ni jedan oglas i ne javlja se. Sta se desava nzmJel se lik i dalje tako zove na KP, jer ne mogu sad da ga nadjem?
Nema ga vise, slao sam mu poruke i na viber ne odgovara. Vec dva meseca nema ni jedan oglas i ne javlja se. Sta se desava nzm
Isti slucaj kao sa ps3...Iz mog iskustva imam onu prvu verziju i slim. Slim i dan danas radi bez problema nikad ga nisam otvarao . Dok sam prvoj verziji menjao par puta pastu i cistio jer krene samo da se dere kao nenormalan. Dok slim verzija je tiha i dalje funkcionise ekstra , tako da je moja preporuka slim.
To je istvan a pricamo o consolemania?![]()
KupujemProdajem
Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!www.kupujemprodajem.com
moja greska, jutros bunovan sam utripovao ocigledno.To je istvan a pricamo o consolemania?
Series S je Šaomi među konzolama.Nisam znao da je Xbox Series S već sada 280e kod Ištvana, deluje vrlo primaljivo..