Planiram da kupim Dual Shock PS4 kontroler, da ga koristim na PC-u, pa imam par pitanja.
Obzirom da je 2.600 din, to mi deluje kao najpovoljnija i najbolja kupovina ili imam neki bolji izbor?
Koliko dugo se puni dzojped, koliko dugo traje kad je napunjen i dal moze da stoji na "bazi" ... mada koliko vidim dobija se samo micro usb to usb kabl, to se poveze na komp, znam da se mobilni tako puni citavu vecnost, nadam se da nije tako i sa dzojpedom.
Ako mi maticna ploca ne podrzava bluetooth, to znaci da moram zasebno da kupim bluetooth usb adapter... sto dize cenu za nekih 1500, znaci sa dzojpedom me onda ispadne 4.100, dal je tako i dalje najbolja kupovina ili je bolje da pogledam nesto drugo? najbitnije mi je da je bezican i da je udoban i da moze dobro da se nisani ako budem igrao i neke pucacine sa njim.
Razmisljao sam o novom ps5 dzojpedu, ali on je em 60 evra, em ima brdo funkcija koje necu moci da koristim, jer su vezane za konzolu, a koristicu ga samo na pc-u... a i za njega bi pretpostavljam opet morao da uzmem bluetooth adapter, bukvalno za svaki bezicni dzojped je potreban, ako se ne varam?
Zadnje pitanje, dal igre na PC-u podrzavaju kako treba Dual Shock PS4, i dal recimo kad bi igrao Xbox igru koja je izasla za PC, kao sto je novi HALO, dal Dual Shock PS4 podrzava i te igre koje nisu sa Sony ekosistema, vec su od konkurencije, dal moze HALO, Forza Horizon 5 da se igra preko njega?
Pre svega me zanima PS dzojped, jer planiram i dosta PS igra preko emulatora na PC-u da odigram.
E da, jos jedno pitanje, kad se poveze Dual Shock PS4 sa PC-em preko bluetootha, koliko je brza ta veza, dal ima laga? dal je brzina ko na kablu ili je sporije?