• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 Playstation 4 generalna diskusija - hardware, software, vesti

volim kada stave neke efekte tipa audio log ili zvuk ukljucivanja lampe u njega, tako neke sitnice su mi bas kul.

Meni je kul bila baterijska lampa u TLOU, kad onako protreseš, pa se čuje.

Last edited:
Ne znam ugasio sam Beyond Two Souls, nešto najgore što sam igrao...

E sad svi ti gimici su zanimljivi kad se koriste više manje tad. Kasnije su ofc smešni, naravni, al ono to je era gde je wii dominirao nekako su bili logični takvi momenti, plus nema toga puno u Killzone 2 malo u početku igre ako se ne varam...

E sad svi ti gimici su zanimljivi kad se koriste više manje tad. Kasnije su ofc smešni, naravni, al ono to je era gde je wii dominirao nekako su bili logični takvi momenti, plus nema toga puno u Killzone 2 malo u početku igre ako se ne varam...
Da, slazhem se da je bilo logichno, pogotovo nakon uspeha Nintendovih konzola. Microsoft sa lolkinect, Sony sa dildoima i Sixaxis. Ne setjam se ni ja da je bilo mnogo u KZ2, ali znam da sam se osetjao kao kreten dok sam vrteo gamepad.

Onaj haptic feedback u novom kontroleru za PS5 mi deluje kao neshto shto zapravo nije gimmick, vetj kul ideja.

Da li ps4 pro mogu da nateram da radi na 3440 x 1440 monitoru?
Na 1080p UW radi ok

Mislim da na trenutak dobijem zvuk i sliku, ali onda nestane.

Da li ps4 pro mogu da nateram da radi na 3440 x 1440 monitoru?
Na 1080p UW radi ok

Mislim da na trenutak dobijem zvuk i sliku, ali onda nestane
Ne znam zasto ti pravi problem na tom monitoru ako ti normalno radi na 1080p UW monitoru.

Na ovom snimku normalno radi na 1440p monitoru.

Prvo probaj da forsiras 1080p na konzoli, mozda onda proradi.

True to their motto!

8S4ZAgM.jpeg

ae4c69b5cb3c8a18d273135d4daadf51.gif

Koje klošarenje sa MK X kao besplatnom PS plus igrom za PS4. Bolje da nisu ništa dali nego ovakvo blamiranje.

Krš mesec, mada možda probam onaj golf, jednom sam čak razmišljao dukradem za PC, al valjda karijera je online only, ili tako nešto.

Planiram da kupim Dual Shock PS4 kontroler, da ga koristim na PC-u, pa imam par pitanja.
Obzirom da je 2.600 din, to mi deluje kao najpovoljnija i najbolja kupovina ili imam neki bolji izbor?
Koliko dugo se puni dzojped, koliko dugo traje kad je napunjen i dal moze da stoji na "bazi" ... mada koliko vidim dobija se samo micro usb to usb kabl, to se poveze na komp, znam da se mobilni tako puni citavu vecnost, nadam se da nije tako i sa dzojpedom.

Ako mi maticna ploca ne podrzava bluetooth, to znaci da moram zasebno da kupim bluetooth usb adapter... sto dize cenu za nekih 1500, znaci sa dzojpedom me onda ispadne 4.100, dal je tako i dalje najbolja kupovina ili je bolje da pogledam nesto drugo? najbitnije mi je da je bezican i da je udoban i da moze dobro da se nisani ako budem igrao i neke pucacine sa njim.

Razmisljao sam o novom ps5 dzojpedu, ali on je em 60 evra, em ima brdo funkcija koje necu moci da koristim, jer su vezane za konzolu, a koristicu ga samo na pc-u... a i za njega bi pretpostavljam opet morao da uzmem bluetooth adapter, bukvalno za svaki bezicni dzojped je potreban, ako se ne varam?

Zadnje pitanje, dal igre na PC-u podrzavaju kako treba Dual Shock PS4, i dal recimo kad bi igrao Xbox igru koja je izasla za PC, kao sto je novi HALO, dal Dual Shock PS4 podrzava i te igre koje nisu sa Sony ekosistema, vec su od konkurencije, dal moze HALO, Forza Horizon 5 da se igra preko njega?

Pre svega me zanima PS dzojped, jer planiram i dosta PS igra preko emulatora na PC-u da odigram.

E da, jos jedno pitanje, kad se poveze Dual Shock PS4 sa PC-em preko bluetootha, koliko je brza ta veza, dal ima laga? dal je brzina ko na kablu ili je sporije?

Back
Top Bottom