Mogao si ovde da trazim , poslao bi ti ja. Imam sigurno po podrumu tone toga i skoljki za vhs kasete
Хвала ти, ако се створе логистичке предиспозиције волио бих да ми пошаљеш.
А сада питање за све. Једна од ps1 конзола ми се понаша чудно, некад хоће да учита нарезану игру, некад неће. Тј. то сам данас сконтао, прије неколико дана сам играо доста Parasite Eve 1 на њој и све супер, такође сам тестирао и захтјевну уводну анимацију, тј. низ њих од Legend of Mana. Дискове сам тестирао на другим конзолама и све ферцера. Код ове проблематичне, интересантно је да све FMV-ове гура како треба, нема прекидања, пуцкетања звука, све је течно и сама игра иде како треба. Тестирао сам на Squaresoft анимацијама неким још, Einhander. Је ли могуће да је проблем са ласером ако имамо такву појавност? Падало ми је на памет да можда није проблем у самој оптици него у механизму, да ли га зеза подмазивање, вођице, пластични зупчаници ако имају штроку и слично. Примјетио сам да је диск баш јааако близу пластици од оптичког склопа, када врти, рекао бих преблизу. Када врти диск онако дрља, клопоће али не некако нездраво већ као да му фали да "ухвати" податке са диска.
Данас Hoshigami: Ruining Blue Earth није хтјело да покрене, у пар наврата, па онда јесте. Crash 3, изгура све уводне анимације исто без икаквог штека и ускочим у Toad Village, онда неће да га покрене. На другој конзоли хоће, на кеца. Онда после и на овој хоће, па неће.. итд.
Знате ли шта би могло бити?
@Omega